Life

Zodiacul chinezesc pentru vineri, 21 mai 2021. Bivolul se bucură de apreciere

Zodiacul chinezesc pentru vineri, 21 mai 2021, anunță vești bune pentru Bivol, care se bucură de apreciere. Ce se anunță pentru restul nativilor?
20.05.2021 | 13:07
Zodiacul chinezesc pentru vineri 21 mai 2021 Bivolul se bucura de apreciere
Zodiac chinezesc: vineri, 21 mai 2021, pentru toți nativii. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru vineri, 21 mai 2021, care vine cu vești bune pentru o parte dintre nativi. Bivolul se bucură de apreciere, dar și alte zodii, ale căror merite sunt recunoscute.

Pe de altă parte, există și tensiuni pentru unii nativi. Află care este mesajul marilor înțelepți din Orient pentru fiecare semn zodiacal în parte.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc: vineri, 21 mai 2021, pentru toți nativii

Șobolan

Ești cu gândul la relaxare și vrei ca ziua să se termine mai repede, ca să poți profita de weekend. Mai rezistă câteva ore, încă ai treburi de dus la bun sfârșit.

Bivol

Ai parte de apreciere din partea celor din jur, mai ales a superiorilor. Eforturile tale te-au adus acolo unde trebuie, lucru care nu trece neobservat.

ADVERTISEMENT

Tigru

Apar tensiuni la locul de muncă. Nu ești de acord cu opiniile celorlalți și nu puteți termina un anumit proiect. Ține cont și de ceea ce spun colegii tăi.

Iepure

Ziua îți aduce schimbări importante în plan profesional. Ți se propune să încerci ceva nou, un alt domeniu, destul de provocator. Nu refuza, ar putea fi marea ta șansă.

ADVERTISEMENT

Dragon

Cei din jur te apreciază foarte mult și îți arată acest lucru prin intermediul unui cadou semnificativ. Bucură-te de peroanele dragi de lângă tine.

Șarpe

Ești cu gândul la vacanță și deja ai început să-ți faci planuri. Totodată, ar fi bine să faci economii, dacă vrei să mai pleci undeva. Renunță la cheltuielile inutile.

ADVERTISEMENT

Cal

Ai mai multă încredere în tine și pune în aplicare ideile pe care le ai de ceva timp. Nu știi dacă vor avea succes, dar merită să încerci.

Capră/ Oaie

Te afectează o întâmplare din trecut și nu știi cum să treci peste ea mai ușor. Discută cu cineva apropiat sau implică-te în activități recreative, totul depinde de tine.

Maimuță

Ai ambiție și reușești să faci tot ce ți-ai pus în cap. Primești numai laude din partea superiorilor, dar și a persoanelor dragi, care se bucură pentru succesul tău.

Cocoș

Nu căuta conflicte și încearcă să te calmezi, chiar dacă începutul zilei nu pare promițător. Vin vești bune spre seară, care îți vor schimba starea în bine.

Câine

Te stresezi foarte mult din cauza jobului, deși nu ai motive, pentru că te descurci de minune. Încearcă să nu te gândești doar la lucruri negative.

Mistreț

Primești bani în plus la salariu pentru că ai lucrat mai mult. Nici că se putea mai bine, ai multe cheltuieli zilele următoare și îți trebuie resurse financiare.

ADVERTISEMENT