Life

Zodiacul chinezesc pentru weekendul 20-21 iunie 2020. Două zile de foc pentru 3 zodii

19.06.2020 | 20:21
Zodiacul chinezesc pentru weekendul 2021 iunie 2020 Doua zile de foc pentru 3 zodii
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al weekend-ului 20-21 iunie, iar veștile nu sunt printre cele mai bune, în special dacă ne raportăm la viața profesională. Proiectele apar unele după altele și trebuie să le finalizezi până la începutul săptămânii viitoare, așa că poți spune adio activităților recreative pe care plănuiai să le desfășori.

Știm că e greu, dar gândește-te că vei culege cât de curând roadele muncii tale, pentru că astfel de responsabilități vin la pachet cu sume impresionante de bani. Dacă te numeri printre nativii din zodia Iepurelui, renunță la pesimismul care te-a cuprins în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Nu de alta, dar te așteaptă zile de foc și le poți face față doar cu o atitudine pozitivă. Te sfătuim să procedezi la fel și dacă ești născut în zodia Tigrului, pentru că ai ajuns la capăt de drum. Fă un bilanț al realizărilor tale de până acum, analizează ce a fost bine, ce a fost rău și pornește cu sufletul împăcat într-o nouă etapă.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru weekend-ul 20-21 iunie

Șobolan

Trezește-te din iluzia în care ești blocat şi privește realitatea în faţă, pentru că ar fi păcat să alergi după o himeră şi să consumi inutil energie, timp, bani, vise. Primești suficiente semnale de alarmă că direcţia nu e tocmai cea mai bună, dar cu toate astea, continui să investești în ea speranţe. Ți se oferă o soluţie de compromis, care nu îți convine, pentru că nu seamănă deloc cu visele frumoase pe care ți le-ai făcut, dar vei vedea că va avea efecte mult mai bune decât calea pe care insiști să rămâi. Recunoaște că ești indus în eroare şi deschide repede ochii! Fie că îți place sau nu, trebuie să iei o decizie realistă!

ADVERTISEMENT

Bivol

Ești timid şi nu reuşești să exprimi tot ceea ce simţi, indiferent că e vorba de iubire, de teamă sau de nemulţumiri. Le ţii în tine, ceea ce creează o stare de tensiune ce ți se reflectă pe chip. Numai persoana iubită simte că se petrece ceva şi încearcă să ți se apropie mai mult de inimă, arătându-ți că-i pasă de ce ai. Nu vrei să o împovărezi cu probleme, preferând să le duci singur în spate. Fă un efort să-ți descătușezi inima şi să te eliberezi de ceea ce te macină. Te vei simţi mult mai bine!

Tigru

Te simţi bine printre tineri, printre oameni cu spirit liber care se mai simt copii în adâncul sufletului lor. Te comporţi la fel, de parcă n-ai avea nicio grijă, şi cu o atitudine atât de pozitivă, de tonică, de optimistă, totul merge ca pe roate. Zâmbește, glumește, ești liber să faci orice, pentru că numai aşa vei ajunge mai repede la rezultatele visate. Ai noroc să atragi alături oameni care îți seamănă şi care reuşesc să privească viaţa ca pe o provocare plăcută, nicidecum ca pe o povară.

ADVERTISEMENT

Iepure

Lasă pesimismul, depresia şi frica la o parte, pentru că ești în faţa unei provocări la care faci faţă cu brio. Ceea ce te opreşte pe moment e influenţa nefastă a celor din jur care te trage înapoi. Ești curajos, optimist, dinamic, şi nu merită să te lași copleşit de starea negativă pe care aceştia ți-o induc. Ieşi din acest mediu şi apucă-te de treabă, fără să ţii cont de rezervele, suspiciunile şi poveştile lor sumbre. Merită să abandonezi un grup pentru că nu ești pe aceeaşi lungime de undă.

Dragon

Ți se încheie un ciclu din viaţă şi ca la orice final de drum a venit vremea bilanţului. Pe de o parte, te bucuri că totul s-a terminat şi că poţi închide capitolul, iar pe de altă parte, te mustră unele gânduri că puteai face lucrurile mult mai bine. Încearcă să te detaşezi de tot ce a fost, nu rămâne blocat în fostele etape, doar pentru că nu au ieşit aşa cum ți-ai dorit. Ai învăţat ceva din toate acestea şi vei ştii să acţionezi mult mai bine cu altă ocazie.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ceea ce gândești se reflectă excelent în ceea ce atragi spre tine, pentru că realitatea e o proiecţie a viselor. Practic, ce gândești asta obţii şi, în asemenea condiţii ştii cum se spune: ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să primești. Legea atracţiei funcţionează de minune, deci fii mai atent la planurile pe care ți le faci în detaliu. Ai grijă ce dorinţe emiţi spre Univers, căci ele vor deveni curând realitate palpabilă şi nu vei mai putea schimba nimic.

Cal

Printr-o stare de meditaţie sau rugăciune, poţi combina de minune luciditatea gândurilor cu dimensiunile spirituale ale eului. Ești într-un moment în care nu ajunge doar percepţia raţională foarte dezvoltată, ci e nevoie şi de altceva, ceva ce îți depăşeşte educaţia sau convingerile religioase. E ca şi cum mintea şi spiritul conlucrează în aceeaşi direcţie pentru a-ți găsi pacea interioară. Doar mintea singură, nu ar putea să te ducă la acea stare binefăcătoare de confort interior, însă, combinate vor avea efecte miraculoase. Nici nu credeai că poţi simţi şi gândi aşa, dar iată, vine ceva aparte din interior, de la spirit, nu de le creier!

Capră/Oaie

Chiar dacă ai impresia că ai ajuns în faţa unei porţi închise nu te pripi să extragi concluzii negative. Uneori chiar şi piedicile au rostul lor, acela de a te ajuta să privești cu alţi ochi în jur, să descoperi că mai ai ceva de învăţat, să cauţi repede alte variante pentru a putea să treci dincolo de poartă. Dacă vezi că planul de faţă s-a împotmolit, nu te opri, schimbă repede direcţia, pentru că ai alte posibilităţi la dispoziţie, un plan B, o portiţă secretă de ieşire. Numai de tine depinde să ieşi repede din starea de derută şi să începi altceva.

Maimuță

Deşi eşti înconjurat de multă lume, nu te poţi apropia de nimeni, de parcă te-ai afla printre străini. Nu găsești subiecte comune de conversaţie, nu te poţi adapta în mediul respectiv şi orice încercare de a te apropia de ceilalţi duce la eşec. La originea acestei stări de tensiune, se află neîncrederea unora, ostilitatea, poate chiar invidia cu care ești privit de ceilalţi, sau orgoliile prea mari care generează această răceală în colectiv. Evită să discuţi cu asemenea persoane, pentru că vei primi doar răspunsuri monosilabice şi spatele întors.

Cocoș

Muncești mult dar fără tragere de inimă, de parcă ai fi nesigur pe rezultatele spre care te îndrepţi. Poate nu ai o motivaţie clară să te împingă de la spate, ci faci totul ca pe o povară. Nu ai încotro, trebuie să duci la capăt sarcina fără să comentezi, pentru că vei primi în final o recompensă. Merită efortul, chiar dacă spui că ai fi avut şi altceva mai bun de făcut în acest timp, dar dacă e obligatoriu, ocupă-te de asta cât mai repede ca să scapi de o grijă. Ceva-ceva tot vei obţine, măcar o eliberare de stres şi tot e bine!

Câine

Porți o serie de discuții cu prietenii şi colegii, cu ceilalţi colaboratori, pentru că de undeva ai putea primi un pont profitabil ce merită pus imediat în practică pentru un ban în plus. Orice conversaţie este despre bani, dar nu pentru a te plânge de cheltuieli sau pentru a-ți aminti de lista lungă de facturi, ci pentru că primești de la alţii cele mai bune sfaturi despre cum reuşesc ei să se descurce în această junglă a datoriilor. Dacă cineva ştie să facă bani din ideile proprii, poţi şi tu, deci apucă-te de treabă cât mai curând. O afacere pe cont propriu ar merge perfect!

Mistreț

Ai sperat mult de la un eveniment spre care ți-ai canalizat toată energia şi, când colo, rezultatele sunt mult sub aşteptări. Ești dezamăgit, desigur, pentru că la cât de mult ai muncit, ai fi dorit cu totul alte rezultate. Nu trebuie să renunți, nici să te oprești din elan. Sunt hopuri inerente care îți pun la încercare rezistenţa, răbdarea, voinţa de a trece peste orice în orice proiect important. Nu te lăsa păgubaș de la un banal impas, ci adună-ți forţele pentru etapa următoare. Acum ia doar o mică pauză!

ADVERTISEMENT