Life

Zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 27-28 iunie 2020. Sunt mari șanse de câștig pentru 3 dintre zodii

26.06.2020 | 12:42
Zodiacul chinezesc pentru weekendul 2728 iunie 2020 Sunt mari sanse de castig pentru 3 dintre zodii
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce  horoscopul chinezesc al weekend-ului 27-28 iunie, două zile în care mai multe zodii se vor confrunta cu mici probleme financiare, în timp ce altele vor avea câștiguri din surse neașteptate.

De altfel, aveți grijă și la sănătate, o problemă mică ignorată de 3 dintre zodii le dau acum bătăi de cap și trebuie să meargă la doctor.

ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc aduce noutăți pe plan profesional și trebuie să fiți pe poziții pentru a nu pierde trenul, cum vine vorba. Nu ratați promovarea.

Zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 27-28 iunie

Șobolan

Cei din zodia Șobolan trebuie să se aștepte la măsuri austere la serviciu, mai ales că în ultima perioadă toată lumea a lucrat de acasă și nu toți au dat randament. Cei care au funcții de conducere și sunt în această zodie trebuie să se pregătească pentru presiunile șefilor mai mari. O să fie o perioadă stresantă, însă vestea bună este că lucrurile vor reveni la normal. În acest weekend, Șobolanii își recapătă forțele și vor face o escapadă la munte sau la mare.

ADVERTISEMENT

Bivol

Trece printr-o perioadă neplăcută, pentru că sunt tensiuni din partea familiei. Poate iubita îi stresează, părinții. Cert este că toți la un loc aduc mult haos și se poate să-i afecteze și pe cei din jur. În acest weekend, Bivolii ar trebui să se relaxeze, să discute cu partenerul de viață și să încerce să se mai destindă un pic.

Tigru

Au parte de câștiguri în aceste ultime zile ale săptămânii. Poate cineva le înapoiază o datorie sau chiar chiar li se face cadou o sumă de bani. Cer este că banii câștigați se vor duce către un weekend de relaxare. Poate la munte, poate la mare. Deși tindeți să mergeți mai degrabă într-o zonă muntoasă.

ADVERTISEMENT

Iepure

Pe plan amoros sunteți bine, dar lucrurile în cuplu pot lua o întorsătură ciudată în weekend. Revedeți o fostă iubită sau iubit. O dragoste din liceu. Dacă mai vreți să rămâneți în relația actuală ar fi bine să nu faceți prea multe valuri.

Dragon

Sunt niște probleme de sănătate pe care le-ați ignorat o bună perioadă de timp, însă nu mai este cazul. Ar fi bine să faceți ceva în sensul ăsta, pentru că aceste probleme minore se pot agrava. Acum, nu e nimic grav, dar în timp veți avea nevoie de medic. Un control de rutină nu strică. În weekend veți avea ușoare stări de disconfort din această cauză.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Aveți nevoie neapărată de socializare, de prieteni, de cineva care să îți ridice moralul. Ieșiți din casă, azi se termină săptămâna, iar weekend-ul poate fi lung. Două zile numai ale voastre, departe de birou. Faceți chestii care vă relaxează, poate un tenis, înot sau orice sport. Cert este că aveți nevoie de o perioadă de concediu, fie că vorbim doar de 2 zile pe săptămână.

Cal

Sunteți dezamăgit de anumite persoane dragi, iar weekend-ul ăsta vă luați inima în dinți pentru a le spune franc în față. Nu vă primiți, s-ar putea să aveți surprize. Aveți răbdare să ascultați și părerea celuilalt, s-ar putea să vă fi înșelat, iar dezamăgirea pe care o aveți să vină din lucruri nefondate.

Capră/Oaie

Tot ce vă doriți este să plecați undeva departe. Problema sunt banii. Faceți un împrumut, cert este că vă atingeți scopul. Nu exagerați cu cheltuielile, pentru că s-ar putea să vă bată datoriile la ușă și mai este destul timp până încasați bani.

Maimuță

Sănătatea ați lăsat-o pe plan secund, iar în acest sfârșit de săptămână, când ar trebui să vă relaxați, este posibil să prezentați dureri de măsele, reumatice, la coloană, cert este că ceva vă supără. Nu amânați întrevedere cu un medic, pentru că veți avea de suferit tot restul săptămânii.

Cocoș

Dacă veți reușiți să vă calmați, veți vedea că toate lucrurile se rezolvă de la sine. Mai bine beți un pahar de vin, citiți o carte, dormiți mai mult. Nu puteți schimba lumea, cum nici lumea nu vă poate schimba pe voi. Stați calmi, anticipați și încercați să nu vă mai certați cu cei din familie. Weekend-ul are două zile în care lucrurile pot degenera dacă nu lăsați de la voi.

Câine

Un fond de investiții, buzunarul părinților salariul întârziat, ceva bani vin către voi în acest sfârșit de săptămână. Vă veți achiziționa niște îmbrăcăminte, ținute de petreceri, sunteți puși pe fapte mari, mai rămâne să primiți invitația. Oricum, sâmbătă sau duminică veți ieși din casă în formă maximă.

Mistreț

Afacerile merg strună și veți putea să vă bucurați de niște venituri venite dintr-un proiect la care ați muncit mult. Banii îi așteptați de ceva vreme, dar cum a fost pandemie, economia a fost blocată. NU vă descurajați, azi s-ar putea să îi primiți, iar suma nu este deloc mică.

ADVERTISEMENT