Life

Zodiacul chinezesc pentru vineri, 10 iulie 2020: Maimuța are noi perspective de viitor

09.07.2020 | 14:11
Zodiacul chinezesc pentru vineri 10 iulie 2020 Maimuta are noi perspective de viitor
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de 10 iulie aduc în prim plan Calul și Maimuța, însă noutăți și pentru ceilalți nativi din aceste zodii.

Astrologii asiatici promit noutăți pe plan profesional pentru Șobolan, Șarpe și Capră.

De asemenea, Cocoșul, Mistrețul și Câinele vor avea zile tensionate, însă pot fi tensiuni bune, în special pe plan amoros. Se încing spiritele, poate e și de la soare, că tot e vară.

ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru vineri, 10 iulie

Șobolan

Nativii din această zodie trebuie să se aștepte la ceva schimbări la serviciu, poate mutarea sediului, poate chiar schimbarea locului de muncă. Vă gândiți la ceva modificări în care sunt implicați și șefii. Ziua este una liniștită, în care veți lua lucrurile așa cum vin.

Bivol

Zodiacul chinezesc realizat de astrologii asiatici spune că azi vreți să leneviți, să vă relaxați la soare, este vineri și vă așteaptă weekend-ul. Prietenii așteaptă un semn de  la voi, ar fi bine să-i sunați, căci poate vă faceți un plan de sfârșit de săptămână. Seara o petreceți într-o companie selectă.

ADVERTISEMENT

Tigru

Aveți discuții aprinse cu persoana iubită, niște contraziceri pe chestiuni mai vechi nerezolvate. Poate încercați să mai lăsați și de la voi. Vă petreceți ziua la filme, poate lucrând lejer la serviciu, iar seara nu strică o plimbare, ca să vă mai relaxați.

Iepure

Ar trebui să nu vă mai neglijați sănătatea, n-ar strica o vizită la medic. Poate să vă faceți o programare chiar azi. Durerile de spate nu vă lasă, poate și din cauza statului jos la birou sau din cauza greutăților. Faceți și niște mișcare, o să vă simțiți mai bine.

ADVERTISEMENT

Dragon

Zodiacul chinezesc anunță că urmează să faceți o achiziție nouă, poate vă cumpărați o carte, o haină, oricum, ceva mic, dar care vă place și aveați nevoie. Spre sfârșitul zilei vă plănuiți concediul.

Șarpe

La muncă vă așteaptă o promovare, o vorbă bună de la șefi, oricum, suntem pe lista cu bile albe. Mai trebuie să munciți, însă azi primiți aprecieri.

ADVERTISEMENT

Cal

Vă întâlniți cu ceva prieteni, însă o persoană pe care nu ați mai văzut-o mulți ani apare în viețile voastre, poate un coleg de clasă sau chiar un fost/fostă iubit/iubită. Oricum, este cineva care vă face plăcere să-l vedeți.

Capră

La muncă aveți câțiva colegi care vă poartă sâmbetele, sunteți un pic supărați pe situație, că vă tot încurcă bețele, dar încercați să fiți pozitivi și să-i ignorați. O să vă fie bine așa, iar șefii vor vedea până la urmă cine este țapul ispășitor.

Maimuță

Vă gândiți serios la căsătorie, poate la o logodnă, ori să chemați persoana dragă la un suc. Azi vă gândiți la ce viitorul vostru, la ce vă doriți cel mai mult. Sunteți așezat cu muncă, așa că vă mai rămân partea profesională și amoroasă.

Cocoș

Zodiacul chinezesc anunță că vă tot șicanați cu o persoană pe care o placeți, ba o lăsați, ba o aduceți înapoi, nici voi nu știți ce să faceți. Cert este că s-a cam săturat și trebuie să luați o decizie.

Câine

Relația cu persoana iubită cam scârțâie, ar trebui să faceți ceva în sensul ăsta. Să faceți o rezervare la masă, ori să-i pregătiți cina, să-i cumpărați ceva. Un alint din când în când nu strică.

Mistreț

Aveți emoții mari în ceea ce privește partenerul, poate și pentru că în ultima vreme ați tot avut conflicte. Azi se pot așeza lucrurile, contează ce îi spuneți și cum reacționați la reproșuri. Fiți mai blânzi!

ADVERTISEMENT