Life

Zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 11-12 iulie 2020. Bivolii primesc bani

10.07.2020 | 14:52
Zodiacul chinezesc pentru weekendul 1112 iulie 2020 Bivolii primesc bani
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce  horoscopul chinezesc al weekend-ului 11-12 iulie. Cei mai norocoși nativi din acest zodiac, pentru acest sfârșit de săptămână sunt Bivolii, care primesc bani pe care nu îi așteptau. Vin și proiecte noi.

La serviciu apar câteva schimbări, poate chiar schimbarea job-ului sau chiar o nouă încercare profesională.

ADVERTISEMENT

Pe plan amoros sunt câteva tensiuni pentru Șobolan, Maimuță și Dragon.

Zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 11-12 iulie

Șobolan

Fiți calmi și liniștiți, căci situația poate scăpa de sub control. Pot apăra situații neprevăzute, este doar un nor trecător. Aveți grijă și la bani, aveți tendința să cheltuiți mai mult decât este nevoie. Vreți să mergeți și în vacanță, iar pentru asta aveți nevoie de ceva bani. Nici nu dragostea nu sunteți pe cai mari. Faceți cinste cu un pahar de vin la o terasă și mai discutați.

Bivol

Un telefon sau vizita unui prieten vă poate binedispune. Dați fuga la mare sau la munte, poate chiar la bunici la țară, cert e că vă petreceți sfârșitul de săptămână în compania unor apropiați care vor veni cu niște sfaturi de care poate ar trebui să țineți cont pe viitor.

ADVERTISEMENT

Tigru

Ar trebui să nu vă mai neglijați partenerul de viață, are nevoie de voi și știți asta. Serviciul v-a captat toată atenția ș uitați că aveți și viaă personală. Poate o invitație la cină sau chiar un cadou n-ar strica.

Iepure

Voi vă gândiți cum să cuceriți o persoană de ceva vreme. Aveți în plan un viitor în doi. Poate fi vorba și de un șef pe care vreți să-l faceți conștient de munca voastră, iar o promovare nu v-ar strica în acest moment. Nu vă grăbiți cu presiunea ca să nu stricați ce ați construit până acum.

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragostea bat-o vina! Este cu adevărat un moment delicat în relația de cuplu, însă vă reveniți voi din acest impas, însă totul depinde de tine. Partenerul de viață nu mai are așa multă răbdare. Poate fi vorba și de un prieten pe care l-ați dezamăgit. Niște scuze n-ar strica!

Șarpe

Nu știți ce să faceți, să plecați în afara orașului, să ieșiți la masă cu prietenii, parcă ceva vă reține. Nu mai aveți cheful de altădată pentru astfel de activități. Citiți o carte și relaxați-vă la un film, poate va fi o decizie mai bună.

ADVERTISEMENT

Cal

Zodiacul chinezesc vă face atent la cum vă simțiți! Sănătatea a fost neglijată în ultima vreme, iar durerile pe care le tot simțiți au fost amânate, însă ar trebui să cereți o consultație. Nu vă lăsați păcăliți, poate fi vorba de ceva grav, așa că mai bine preveniți. Weekend-ul se arată a fi unul liniștit, cu mari semnificații în casa prieteniei.

Capră/Oaie

Primiți niște vești de la persoane îndepărtate, poate niște rude din străinătate. Sunteți chemați la o petrecere, la o nuntă, cununie sau botez, dar nu sunteți în cea mai bună formă cu banii. Vedeți ce faceți și cu acele promisiuni pe care le-ați făcut celor dragi în legătura cu vizitele.

Maimuță

Dragostea nu este punctul vostru forte în perioada asta, însă dacă știți cum să gestionați situația poate nu ajungeți la despărțire. Partenerul are nemulumiri și asta din cauză că nu-l băgați în seamă prea mult. Un weekend la terasă cu persoana iubită n-ar strica!

Cocoș

Disucții multe pe teme nesemnificative, poate din cauza încăpățânării vă certați și cu prietenii. Mai bine stați și ascultați, poate fi în favoarea voastră. Dacă nu vă place toată lumea măcar așteptați să vedeți și de ce, poate schimbați ceva la voi 🙂

Câine

Vă gândiți la schimbarea profesiei, însă nu știți ce să încercați, ce vi s-ar potrivi mai bine. Sunteți în căutare de hobby. Faceți și un sport, poate vă mai eliberează de stres.

Mistreț

Weekend-ul trece cu gândul la săptămâna ce urmează, trebuie să luați decizii importante la job, în legătura cu casa în care stați. Vă gândiți să vă mutați, ori să redecorați locuința.

ADVERTISEMENT