Life

Zodiacul egiptean de Crăciun. Cui i se schimbă viața pe final de an. Lux și opulență de aici încolo

FANATIK vă prezintă zodiacul egiptean de Crăciun! Cui și în ce fel i se schimbă viața pe final de an? Află previziunile pentru finalul anului!
21.12.2022 | 06:00
Zodiacul egiptean de Craciun Cui i se schimba viata pe final de an Lux si opulenta de aici incolo
Zodiacul egiptean pentru Crăciun. Foto: pyramidisland.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul egiptean vine cu vești plăcute, dar și cu unele provocări pentru multe persoane.

Zodiacul egiptean pentru Crăciunul anului 2022

Zodia Nil (perioade: 1-7 ianuarie; 19-28 iunie; 1-7 septembrie; 18-26 noiembrie). Cei născuți sub acest semn zodiacal au o intuiție aparte, sunt prezenți în tot și-n toate și se folosesc de flerul lor pentru a avea succes.

Același lucru va fi valabil și în cele trei zile de Crăciun, căci ei vor da tonul petrecerii! Se vor înconjura de oameni care țin la glume, de cei cu care se pot distra fără să stea pe gânduri.

ADVERTISEMENT

Amon-Ra (8-21 ianuarie, 1-11 februarie). Acești nativi sunt destul de căpoși de felul lor, genul de persoane cărora le sare repede țandăra.

De Crăciun se liniștesc și sunt ceva mai așezați. Nu vor permite să îi afecteze nicio vorbă aruncată aiurea, căci vor fi persoane care s-ar putea să îi provoace chiar și la masa de Crăciun. Sunt acele rude extrem de curioase care dintr-o întrebare pot porni un adevărat tărăboi!

ADVERTISEMENT

Zodia Mut (21-31 ianuarie; 8-22 septembrie). Persoanele venite pe lume în perioadele enumerate în paranteză sunt harnice, pozitive, sensibile și generoase.

Pentru aceste persoane viața se va schimba radical pe final de an. Zilele de 26, 27 și 28 decembrie aduc niște vești pe care le așteptau poate chiar de o viață întreagă! Nu e exclus să își găsească și sufletul pereche. Urmează lux și opulentă de acum înainte!

ADVERTISEMENT

Cei născuți la final de august se revăd cu oameni faini

Zodia Geb (12-19 februarie, 20-31 august). Crăciunul se anunță unul încărcat de emoții pozitive. Revederea cu cei dragi va produce o schimbare în interiorul acestor nativi. Se vor gândi că ar trebui să renunțe la a-i mai judeca pe alții și se vor focusa mai mult pe activitățile lor, încercând să facă mai mult bine.

Osiris (1-10 martie, 27 noiembrie-18 decembrie). Vulnerabili, ușor aroganți, dar asumați de fel, cei născuți sub puterea lui Osiris au parte de un Crăciun un pic mai anevoios.

ADVERTISEMENT

Au parte tot felul de răsturnări de situație pe plan personal. Nu vor fi niște sărbători tocmai ușoare. Forța de care dau dovadă pentru a trece peste obstacole trebuie, totuși, remarcată și susținută!

Zodia Isis (11-31 martie, 18-29 octombrie, 19-31 decembrie). Exigenți și hiperactivi, cei influențați de Isis au un Crăciun aglomerat. Își asumă mai toate pregătirile și vor să facă surprize celor din jur, iar despre unele dintre ele nu vor sufla o vorbă până în ultima secundă.

Zodia Thoth (1-19 aprilie, 8-17 noiembrie). Acești nativi nimeresc în niște conflicte ”tradiționale” la masa în familie și vor lua partea cui nu trebuie. Astrele le recomandă să stea departe de orice discuție în contradictoriu.

Zodia Horus (20 aprilie – 7 mai, 12-19 august). Cei sub protecția ochiului lui Horus au parte numai de lucruri frumoase. Zilele de 24, 25 și 26 decembrie aduc bunăstare, bogăție spirituală și clipe de neuitat petrecute cu prietenii și rudeniile.

Cei născuți pe final de septembrie au parte de situații confuze

Anubis (9-27 mai, 29 iunie-13 iulie). Acești nativi pot afla un adevăr neplăcut despre cineva în Ajunul Crăciunului. Au parte de tot felul de revelații spre final de an.

Seth (28 mai-18 iunie, 28 septembrie-2 octombrie). Cei născuți în aceste perioade vor avea un Crăciun de basm! Multe din visele lor devin realitate chiar în Ajunul sărbătorii, iar în prima zi au parte de o întâlnire providențială.

Bastet (14-28 iulie, 23-27 septembrie, 3-17 octombrie). Pentru acești nativi, Crăciunul vine cu tot felul de situații confuze, cu momente care mai de care mai ciudate. Va fi un Crăciun atipic din toate punctele de vedere!

Sekhmet (29 iulie-11 august, 30 octombrie-7 noiembrie). Sărbătorile de iarnă îi pune pe cei născuți sub Sekhmet în ipostaze noi, în contexte în care nu au fost niciodată. Ei oricum și-au dorit să aibă parte de adrenalină de Crăciun, așa că astrele le-o oferă din plin!

ADVERTISEMENT
"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții...
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții a pilotului de F1
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română