Life

Care este cea mai rară zodie din horoscop. Foarte puţini români s-au născut sub acest semn

Studiile din ultimii ani demonstrează că o anumită zodie din horoscop este cel mai puțin întâlnită atât în țara noastră, cât și în Europa. Care este nativul acesta?
21.01.2022 | 23:45
Care este cea mai rara zodie din horoscop Foarte putini romani sau nascut sub acest semn
Zodia cea mai puțină întâlnită. Care este aceasta și cum este caracterizată. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cea mai rară zodie din horoscop, conform unor statistici din ultimii 30 de ani, printre care se numără și Pure Wow, este aflată la începutul anului.

Suntem cu toții diferiți, de aici și faptul că fiecare zodie în parte are particularitățile sale. Și pentru că nu există o distribuire egală a persoanelor născute în cele 12 zodii s-a aflat care e zodia cea mai rară.

ADVERTISEMENT

Vărsătorul este nativul în cel mai mic număr în România. Cea mai rară zodie din zodiac este caracterizată prin încăpățânare.

Zodia cea mai puțină întâlnită. Care este aceasta și cum este caracterizată

Concret, în țara noastră se nasc mult mai puțini copii în a doua jumătate a lunii ianuarie și în luna februarie, de aici și faptul că mulți dintre noi avem un singur prieten în această zodie.

ADVERTISEMENT

Așadar, în perioada 20 ianuarie – 19 februarie vine pe lume un număr foarte mic de bebeluși, tendința fiind aceeași și în Europa.

Mai mult decât atât, studiile arată că Statele Unite ale Americii se află în aceeași situație. Luna februarie este luna în care se nasc cei mai puțini copii, poate și pentru că este cea mai scurtă din an.

ADVERTISEMENT

Al doilea semn zodical rar din România îi aparține Berbecului, care începe pe data de 20 martie și se încheie pe data de 20 aprilie.

Vărsătorul, cea mai puțin întâlnită zodie. Ce calități are

Nativii din zodia Vărsătorului dau dovadă de multe calități, care îi ajută să se facă remarcați în fața celorlalți. Sunt extrem de iubitori și au mereu grijă de persoanele importante din viața lor.

ADVERTISEMENT

Pe lângă acest aspect, persoanele născute în prima lună din an sunt loiale în relația de cuplu și mereu caută mijloacele potrivite pentru a nu cauza neplăceri celor dragi.

Vărsătorii au un suflet mare și nu se tem să arate acest lucru și celor din jur. Dorința cea mai mare este să facă cât mai mult bine celor apropiați.

De asemenea, cei din acest semn zodiacal au un suflet nobil, demn de admirat în orice situație. Sunt deschizători de drumuri și la ei „nu există nu se poate”.

ADVERTISEMENT
Tags: