Life

Trei zodii care se vor căsători în 2022. Nativii care vor spune marele ”Da!”

Anul 2022 va fi unul cu schimbări importante în viața zodiilor. Unii nativi vor merge în fața altarului pentru a-și jura iubire veșnică. Iată trei zodii care își vor spune ”Da!”, pentru totdeauna.
22.01.2022 | 23:26
Trei zodii care se vor casatori in 2022 Nativii care vor spune marele Da
Trei zodii care se vor casatori in 2022. Sursa foto: My Today's Horoscope
ADVERTISEMENT

Iubirea va pluti în aer în 2022, dau de veste astrele. Mulți nativi ai horoscopului vor dori să se căsătorească cu persoana iubită.

Așadar, va fi și un an plin de agitație pentru viitorii miri. Asta deoarece vor trebui să facă multe drumuri pentru a-și pregăti nunta ca la carte. FANATIK vă prezintă trei zodii care vor merge în fața altarului în noul an.

ADVERTISEMENT

Trei nativi care își vor jura iubire veșnică

Una dintre zodiile care vor merge în 2022 cu partenerul de cuplu, atât în fața altarului, cât și a stării civile, este Balanța. Firi echilibrate de fel, Balanțele vor dori ca totul să arate impecabil în ziua nunții lor.

Vor scoate din conturile bancare acumulate sume mari de bani pentru a investi în tot ce este mai frumos. Ba chiar nu se vor uita la cât cheltuiesc tocmai din dorința ca totul să fie inedit, de vis.

ADVERTISEMENT

Și rudele vor sări în ajutorul Balanțelor. Părinții mirelui și ai miresei nu se vor zgârci nici ei asupra cumpărăturilor. Vor fi dificultăți în alegerea locației și a rochiei de mireasă. Va dura ceva vreme până se vor alinia planetele și în acest sens, dar totul se va desfășura cu bine atunci când va avea loc marele eveniment.

După multe amânări, Scorpionii se vor bucura de o nuntă de vis în 2022

Mulți Scorpioni și-au amânat nunta din cauza pandemiei și a restricțiilor aduse de aceasta, fapt care i-a împiedicat să-și desfășoare petrecerea așa cum și-au dorit dintotdeauna.

ADVERTISEMENT

În acest an, însă, totul se va înclina în favoarea lor. Astrele îi sfătuiesc să se pregătească de un eveniment grandios, deoarece vor fi persoane care vor veni și neinvitate la eveniment.

S-ar putea ca rude din străinătate să nu se poată deplasa la nuntă. Situația va aduce o ușoară tristețe mirilor, dar o vor depăși, în cele din urmă, înțelegând problema.

ADVERTISEMENT

La fel ca în cazul Balanțelor, și la Scorpioni vor fi multe drumuri de făcut, deoarece vor trebui puse la punct toate detaliile. Se prevestesc daruri frumoase în ziua nunții, care vor crește conturilor viitorilor soți.

O altă zodie căreia soarta îi va surâde în 2022 prin pasul căsătoriei va fi Capricornul. Caractere foarte blânde și bune de fel, mulți se vor bucura să-i vadă pe Capricorni îmbrăcați în costum de mire sau în rochie de mireasă, după caz.

Capricornii vor fi ușor cumpătați în cheltuirea banilor pentru petrecerea de nuntă. Vor alege totul cu multă atenție și se gândesc să le fie de folos tot ceea ce vor achiziționa.

Înainte de nuntă, Capricornii vor fi foarte binedispuși, de aceea vor face o surpriză plăcută partenerului de cuplu. Se preconizează o vacanță de vis în doi, în destinații exotice.

De altfel, unii Capricorni ar putea deveni părinți înainte de marele ”Da!”. Situația îi va lua prin surprindere și îi va bucura în același timp.

De asemenea, Capricornii vor avea și ei mulți invitați în ziua petrecerii de nuntă. Așa că…Se anunță distracție până în zori.

După nuntă, Capricornii se vor mai bucura de o vacanță, mai exact de luna de miere, din suma agonisită la nuntă. Totul va fi de vis pentru acești trei nativi în 2022.

ADVERTISEMENT
Tags: