Life

Cele 4 zodii care vor avea un Dragobete de neuitat. Ce prevăd astrele pentru ziua de 24 februarie 2022

4 zodii vor avea un Dragobete de neuitat. Ziua iubirii la români vine cu surprize uriașe pentru două semne de foc, una de aer și una de apă. Te numeri printre norocoși?
22.02.2022 | 10:42
Cele 4 zodii care vor avea un Dragobete de neuitat Ce prevad astrele pentru ziua de 24 februarie 2022
ADVERTISEMENT

Pentru 4 semne zodiacale, ziua de Dragobete (24 februarie) va fi încărcată cu momente frumoase pe plan amoros. Este o zi perfectă pentru reînnoirea jurămintelor ori pentru noi relații de iubire.

Două zodii de foc, una de aer și una de apă trăiesc această zi la intensitate maximă. Pentru unii e posibil să vină marea iubire, pe care au așteptat-o toată viața.

ADVERTISEMENT

Lista celor 4 zodii cu noroc în dragoste de Dragobete este formată din Berbeci, Săgetători, Vărsători și Scorpioni.

Cele 4 zodii care au un Dragobete de poveste

Berbecii care formează un cuplu își vor reînnoi jurămintele pe 24 februarie. Este o zi bună pentru cei care vor să-și surprindă partenerul de viață cu vorbe dulci și cadouri pe care să le păstreze toată viața.

ADVERTISEMENT

Nativii de foc au imaginație când e vorba de făcut surprize și vor face o figură bună. Cei care nu au pe cineva, să se aștepte la o întâlnire magică în după-amiaza zilei de Dragobete.

Și Săgetătorii trăiesc fiorii iubirii ca în adolescență. Își dau seama care este partenerul lor ideal și se vor implica 100% în relația care poate debuta pe 24.

ADVERTISEMENT

Este o zi specială pentru Săgetătorii care au o familie. Pot iniția tot felul de proiecte comune. Pot porni o afacere alături de persoana iubită, un business care să le aducă bunăstare și siguranță materială pentru următorii 5 ani, cel puțin.

Și Vărsătorii sunt protejați de Cupidon de Dragobete. Au toate motivele de bucurie și vor avea niște sentimente cu care s-au mai întâlnit doar în adolescență, când au dat de prima lor iubire.

ADVERTISEMENT

Scorpionii primesc multă iubire

Acești nativi ar putea porni într-o călătorie în doi. Nu e exclus să existe și o cerere în căsătorie, căci vor fi vrăjiți de locurile frumoase în care își vor petrece timpul cu sufletul lor pereche. Așadar, bat clopote de nuntă pentru nativii de aer!

Ultimii, dar nu cei din urmă, sunt Scorpionii. Vor încheia această lună mai siguri pe ei și pe relația lor. Majoritatea Scorpionilor care sunt singuri vor întâlni persoane minunate, oameni care le vor ocupa tot câmpul vizual.

Vor fi absorbiți de iubire și vor trăi clipe romantice, dar și aventuri pe care nu și le imaginează alături de cel sau cea care apare în calea lor.

ADVERTISEMENT