Zodii favorizate în luna august 2016

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
26/07/2016, 15:27
Zodii favorizate în luna august 2016

Unii nativi au o situaţie financiară excelentă în luna august, în timp ce alţii au mari şanse să-şi găsească jumătatea. Iată care sunt zodiile favorizate în luna august 2016.

Zodii favorizate în luna august 2016. Berbec

Se anunţă schimbări benefice pentru nativii Berbec atât pe plan familial, cât şi profesional în luna august. Îţi place ceea ce faci, iar atomosfera de la locul de muncă este una prietenoasă. Vei reuşi să pleci câteva zile în concediu dacă nu ai făcut-o încă. Nici la partea cu banii nu stai rău, deşi vei face câteva investiţii în casă. Cuplurile căsătorite vor fi ferite de probleme, iar nativii singuri îşi vor găsi sufletul-pereche pe la sfârşitul lunii.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×