Life

Top 3 zodii fidele. Cine nu înșală (aproape) niciodată

06.04.2021 | 10:32
Top 3 zodii fidele Cine nu insala aproape niciodata
Top 3 zodii fidele. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Ce zodii sunt fidele indiferent de câtă încredere mai au în partenerul de viață sau de dezamăgirile pe care le suferă? Acest top vă va surprinde cu siguranță!

Fidelitatea e din ce în ce mai rară, nu și pentru trei dintre semnele zodiacale. Pentru ele, loialitatea și respectul pentru persoana iubită sunt pe primul loc și reprezintă rețeta unei relații îndelungate.

ADVERTISEMENT

Locul 3: Zodia Taur. Nativii de pământ dau totul din ei pentru ca relația lor să funcționeze armonios. Sunt oameni de casă și mereu pregătiți să treacă peste probleme, să lupte pentru fericirea în doi.

Top 3 zodii fidele

Taurii sunt destul de conservatori când vine vorba de căsnicie și nu suportă ideea de a fi înșelați. Romantici incurabili, în special bărbații născuți sub acest semn de pământ, știu cum să mențină vie flacăra pasiunii de-a lungul unei relații.

ADVERTISEMENT

De altfel, Taurii se pot lăuda cu cele mai longevive relații, căci sunt dispuși să facă o serie de compromisuri pentru binele comun, mai ales dacă au o familie formată. Femeile Taur sunt ceva mai fidele decât bărbații, în sensul că domnii mai pot scăpa din când în când pe la alte porți.

Locul 2: Zodia Săgetător. Nativii de foc iubesc cu pasiune și se implică o mie la sută atunci când simt că și-au găsit fericirea în brațele cuiva.

ADVERTISEMENT

Acești nativi reușesc să facă față celor mai dificile situații de-a lungul unei relații. Săgetătorii pot fi posesivi și extrem de geloși, fapt pentru care relația lor este mereu pusă sub semnul întrebării. Acesta este aspectul la care trebuie să lucreze mult.

Locul 1: Rac

Nativii de foc se vor sacrifica întotdeauna pentru relația lor și vor face tot posibilul să nu dezamăgească.

ADVERTISEMENT

Locul 1: Zodia Rac. Cei născuți sub acest semn de apă sunt cei mai fideli, de departe. Nu înșală niciodată pentru că nu pot concepe ideea de infidelitate.

Nu iartă ușor dacă li se pun coarnele și nu pot fi păcăliți de partenerul de viață. Au o intuiție deosebită și un nivel al inteligenței emoționale cum rar se poate întâlni. Racii, la fel ca Săgetătorii, vor face tot ce le stă în putință ca relația lor să nu sufere nici măcar o fisură, de multe ori sacrificându-și inclusiv propriile idealuri și proiecte de viață.

 

ADVERTISEMENT