Life

Zodii ghinioniste în luna iulie 2020. Una dintre ele se desparte de persoana iubită

24.06.2020 | 09:23
Zodii ghinioniste in luna iulie 2020 Una dintre ele se desparte de persoana iubita
ADVERTISEMENT

Luna iulie va fi pentru unii extraordinară, dar pentru câteva zodii nu va fi roz. Îți spunem care sunt cele trei zodii de care ghinioanele se vor ține în lanț în luna lui Cuptor.

Zodii ghinioniste în luna iulie 2020: Balanță, Vărsător și Pești

Balanțele au tot amânat anumite momente din viața lor, iar în iulie își vor da seama că tactica pe care au ales-o a fost una greșită.

ADVERTISEMENT

Unele lucruri trebuie făcute la timp, de aici și celebrul proverb românesc care ne spune să nu lăsăm pe mâine ce putem face acum.

Balanțele trebuie să își adune toate forțele, să nu se plângă pentru situația pe care o traversează, să fie extrem de concentrate la lucrurile pe care trebuie să le repare în viața lor.

ADVERTISEMENT

Peștilor le cade masca

Uneori chiar și simpla schimbare a unei atitudini le poate aduce îmbunătățiri în relaționările cu cei din jur.

Vărsătorii vor avea probleme financiare mai ales în prima jumătate a lunii iulie, motiv pentru care sunt sfătuiți de astre să nu se aventureze în investiții despre care nu au multe cunoștințe.

ADVERTISEMENT

Dacă tot vor să înceapă un business nou, ideal ar fi să se consulte cu persoane care au experiență în lumea afacerilor, ori să își ia asociați în noua lor aventură financiară.

Peștii au parte de un iulie în care toate minciunile lor vor fi descoperite una câte una.

Acești nativi de apă vor fi nevoiți să recunoască anumite lucruri pe care nu le-ar fi spus niciodată despre cum au acționat în varii situații.

ADVERTISEMENT

Peștii nu se vor afla tocmai în apele lor în Luna lui Cuptor, motiv pentru care unii dintre ei se vor izola de lume și vor dori să își adune gândurile singuri.

Vor fi extrem de recalcitranți dacă vor apărea persoane care să le dea sfaturi despre ce și cum trebuie să facă. Au nevoie de timpul lor.

Mai mult de atât, unii dintre Pești ar putea trece printr-o despărțire dureroasă de persoana iubită.

ADVERTISEMENT