Life

Zodii lovite de ghinion în octombrie. Nativii Săgetător și Capricorn, printre cei vizați

Unele zodii vor fi lovite de ghinion în luna octombrie. Săgetătorii și Capricornii sunt printre nativii cărora soarta nu le va surâde.
23.09.2022 | 14:57
Zodii lovite de ghinion in octombrie Nativii Sagetator si Capricorn printre cei vizati
Ce zodii vor fi lovite de ghinion în octombrie. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Mai sunt doar câteva zile până când luna septembrie se va termina și va fi înlocuită de octombrie. În această perioadă, unii nativi vor fi loviți de ghinion.

Zodii lovite de ghinion în luna octombrie 2022

Printre nativii vizați sunt Săgetătorii și Capricornii. Aceștia și nu numai trebuie să fie cu ochii în patru. Află dacă și zodia ta va avea parte de neșanșă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Acest nativ a intrat în Mercur retrograd la finalul acestei luni și va fi până în octombrie într-un interval plin de tensiune. Mulți îl vor considera responsabil de fapte care nu-l privesc.

Astrologii le recomandă să nu se piardă cu firea și să-și susțină mereu punctul de vedere cu fermitate. Un proiect bănos li se va ivi în cale, dar l-ar putea rata din cauza neatenției.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ghinion în plan sentimental pentru Scorpioni. Vor avea ocazia să-și cunoască sufletul pereche, dar îl vor pierde din cauza timidității sau impulsivității.

Adunați-vă dacă vă aflați sub acest semn zodiacal și aveți încredere în propria persoană. Ghinionul s-ar putea transforma în oportunitate dacă o să stați pe lângă persoanele potrivite.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Săgetătorii vor lua parte la o competiție în luna octombrie la care ar putea avea ghinion. Ar putea pierde locul I pe fondul oboselii sau al grăbirii exagerate.

Indiferent de rezultat, astrologii îi sfătuiesc să fie optimiști și să meargă mai departe, căci pentru orice problemă există o soluție. De asemenea, învățați să vă calculați mai bine timpul.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Capricornii vor avea probleme cu banii. Au cam profitat de câștigurile lor în ultimul timp, iar asta i-au dus în prag de faliment.

Din cauza situației financiare precare nu vor putea lua parte la un eveniment important din viața unui amic sau unei rude. Și pentru acest nativ astrologii au sfaturi. Le transmit să fie mai prudenți pe modul cum își cheltuie propriul buget.

Rac

Chiar atunci când vor crede că au evoluat, ghinionul îi va lovi pe Raci. Vor deveni confunzi și vor căuta răspunsuri. O persoană va apărea în calea lor și le va oferi răspunsul dorit.

ADVERTISEMENT