Life

Patru zodii cu noroc în dragoste în luna martie. Cupidon e de partea lor

Luna martie vine cu schimbări în plan amoros pentru 4 dintre cele 12 semne zodiacale. Unii nativi își vor întâlni sufletul pereche, iar alții vor avea parte de momente fericite în cuplu.
01.03.2022 | 00:44
Patru zodii cu noroc in dragoste in luna martie Cupidon e de partea lor
ADVERTISEMENT

Norocul în dragoste le surâde acestor patru semne zodiacale la începutul primăverii. Luna martie le aduce unora dintre zodii sufletul pereche, în timp ce altele își consolidează relația cu partenerul de viață.

Zodii care îl au pe Cupidon de partea lor în martie 2022

Berbec

Chiar în primele zile ale lunii martie este posibil să-ți întâlnești sufletul pereche. O să cunoști pe cineva, printr-un prieten apropiat sau un coleg de muncă, a cărui prezență o să te încânte din prima clipă.

ADVERTISEMENT

Dar, în ciuda faptului că vă potriviți, s-ar putea ca persoana respectivă să nu fie interesată de o relație amoroasă. Cu toate acestea, nu-ți pierde speranța. Luptă pentru ceea ce îți dorești. Această poveste de dragoste poate avea un final fericit.

Fecioară

Martie aduce echilibrul de care era nevoie în relațiile tale. Dacă ești în căutarea dragostei, ai putea întâlni pe cineva interesant în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Începând cu a doua jumătate a lunii, trebuie să arunci o privire atentă asupra dinamicii dintre tine și partenerul de viață. Trebuie să te gândești bine cât ești dispus să oferi.

Scorpion

Începând cu data de 2 martie, astrele te încurajează  să lupți pentru dragoste. Vorbești de mai multă vreme cu cineva, iar acum este momentul să faci următorul pas. Stabilește o întâlnire și spune-i tot ceea ce simți, e clar că între voi există mai mult decât o simplă prietenie.

ADVERTISEMENT

Dacă până acum erai rezervat în privința relațiilor amoroase, lucrurile încep să se schimbe. Se pare că te-a nimerit, în sfârșit, săgeata lui Cupidon.

Capricorn

Ai petrecut foarte mult timp acasă cu partenerul de viață pe timpul pandemiei, dar a venit momentul să vedeți cum funcționați și în alt mediu. Sunteți gata pentru o vacanță, iar ăsta este exact lucrul de care aveți nevoie.

ADVERTISEMENT

Călătoria o să vă ajute să vă limpeziți gândurile și să vă sudați relația. Puteți face câteva activități care să vă pună la încercare creativitatea și să stimuleze comunicarea dintre voi.

ADVERTISEMENT