Life

Zodiile ale căror vieţi vor lua o turnură complet neaşteptată în următoarele două săptămâni. Schimbări radicale pentru 5 nativi

02.09.2020 | 17:18
Zodiile ale caror vieti vor lua o turnura complet neasteptata in urmatoarele doua saptamani Schimbari radicale pentru 5 nativi
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce noutăți din horoscop în fiecare zi, cu diferite abordări pentru cum vor evolua lucrurile în viețile celor 12 zodii.

Cinci nativi vor avea parte de schimbări radicale în viața lor, pentru unii se va întoarce totul cu susul în jos, alții vor trăi emoții intense, vor fi și amenajări interioare, case noi, oameni noi, dar mai ales căsătorii și divorțuri,

ADVERTISEMENT

O lume picantă din punctul de vedere al astrologilor, care se precipită să anunțe că zodiile Taur, Capricorn, Săgetător, Balanță, Scorpion vor avea parte de zile schimbate la 180 de grade.

Zodiile care își vor schimba radical viața în următoarele două săptămâni

Berbec

La voi totul este limpede, relația merge ca pe roate, pentru unii dintre voi se anunță și persoane noi în viețile voastre. Nu vă grăbiți cu nunta, mai așteptați.

ADVERTISEMENT

Taur

Sunteți sută la sută convinși că aveți dreptate în anumite situații, însă mai bine analizați situația, s-ar putea să pierdeți teren în fața partenerului. Se anunță o schimbare majoră pe plan profesional în viețile voastre. Astrele vă surâd și vă veți îmbogăți peste noapte.

Gemeni

Voi călătoriți mult, ați făcut-o tot sezonul estival. Aveți grijă și la virusul ăsta care circulă, că s-ar putea să vă alegeți, totuși, cu o răceală, dacă sunteți neglijenți.

ADVERTISEMENT

Rac

La voi e totul un du-te / vino, căci aveți drumuri de făcut între serviciu și familie, apoi weekend-urile la bunici. E greu sau ușor, nu contează, trebuie să vă confirmați. Cei care n-aveți copii sigur aveți de umblat cu acte sau alte probleme.

Leu

Așteptați o plecare, poate un consult medical ce urmează să-l faceți și îl aveați programat, zile cu soare lângă cei dragi și ceva cadouri de început de sezon de toamnă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Vă pregătiți de o vacanță, o vizită în alt oraș, o întrevedere cu cei dragi. Va fi o perioadă încărcată, pentru că urmează să aveți de luat în calcul niște responsabilități mari și trebuie să le realizați cu multă atenție.

Balanță

Sunteți într-un moment sensibil al vieții, căci aveți o relație mai tensionată cu partenerul, vă gândiți la despărțire, nu sunteți fericiți, poate reîntâlniți o veche iubire care nu s-a consumat, ori mai dați o șansă relației. Viața voastră se schimbă radical.

Scorpion

Voi vă aflați în vacanță, aveți drumuri de făcut. Primiți vești extraordinare care vă schimbă viața, ori, cel puțin, perspectiva vieții, sunteți pregătiți pentru ce urmează, căci așteptați de multă vreme schimbările.

Săgetător

S-ar putea să vă schimbați locul de muncă, primiți o ofertă de nerefuzat, cu bani mulți, la care stați să vă gândiți, se poate să ezitați, dar puteți încerca, totuși, să vedeți ce se întâmplă. E șansa voastră.

Capricorn

Ăsta este anul vostru, veți excela pe plan profesional, veți câștiga mulți bani pe care îi veți pune la ciorap sau veți plăti niște rate. Cert este că în cariera voastră profesională se vor întâmpla lucruri bune.

Vărsător

Vizite neașteptate, plecări neprevăzute, se anunță o perioadă cu multe plecări, care vă ține în priză, însă spre sfârșitul lunii se liniștesc apele.

Pești

Voi vă pregătiți de lansări noi, poate proiecte, un loc de muncă, ceva afacere nouă. Cert este că vă vin niște bani dintr-o zonă din care nu ați mai încasat până acum.

ADVERTISEMENT