Life

Zodiile care au șansa să găsească dragostea pe care o așteaptă de multă vreme. Se întâmplă până la finalul lui septembrie 2021

Lucrurile se schimbă radical pentru trei zodii care până la finalul acestei luni își vor găsi jumătatea.
21.09.2021 | 18:07
Zodiile care au șansa să găsească dragostea pe care o așteaptă de multă vreme. Se întâmplă până la finalul lui septembrie 2021
Zodiile care au șansa să găsească dragostea pe care o așteaptă de multă vreme. Se întâmplă până la finalul lui septembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Pentru trei zodii care au avut ghinion în dragoste în ultima perioadă lucrurile se pot schimba radical până la sfârșitul acestei luni. Unii nativi ar putea să avanseze rapid în relație și să facă un pas extrem de important.

Toți sperăm la o iubire ca în povești sau ca în filme, iar uneori când apare nu ne dăm seama și îi putem da cu piciorul.

Există trei zodii care au toate șansele să-și găsească marea dragoste până la sfârșitul acestei luni.

ADVERTISEMENT

Zodiile care au șansa să găsească dragostea pe care o așteaptă de multă vreme

Berbec

În ultima perioadă Berbecii au fost urmăriți de ghinion când a venit vorba despre dragoste. Chiar dacă nativii acestei zodii sunt plini de energie și voie bună și mereu reușesc să-și găsească un partener/parteneră, de ceva vreme au cam fost urmăriți de ghinion.

Acum însă lucrurile se vor schimba radical. Dați dovadă de perseverență și ambiție și chiar dacă veți fi refuzat la început lucrurile se schimbă rapid. Cel mai probabil nativii care au mai multe de 30 de ani au toate șansele să-și găsească marea dragoste și totul se poate încheia chiar cu o nuntă.

ADVERTISEMENT

Gemeni 

Chiar dacă aveți o fire extrem de comunicativă și nu stați locului nicio clipă, dragostea v-a dat bătăi de cap în ultimul timp. Poate v-ați concentrat prea mult pe munca voastră. De regulă nu sunteți adeptul unei relații de lungă durată, în plus vă plictisiți foarte rapid.

Totuși, este posibil ca lucrurile să se schimbe în câteva zile și să cunoașteți persoana potrivită lângă care doriți să rămâneți toată viața. Momentele pe care le veți trăi vor fi atât de intense încât nu este exclus să faceți rapid chiar și un pas foarte important în noua relație.

ADVERTISEMENT

O logodnă în următoarea lună.

Scorpion

Ultimele luni nu au fost tocmai bune pentru nativii Scorpion când a venit vorba de dragoste. De cele mai multe ori atrageți persoanele de sex opus fără mult efort, doar că acum lucrurile nu s-au întâmplat așa cum v-ați dorit și de ceva vreme tânjiți să vă întâlniți jumătatea.

S-ar putea să aveți parte de o surpriză și să găsiți persoana potrivită cât de repede.

ADVERTISEMENT

Veți avea însă nevoie de o perioadă de acomodare. Cel mai probabil o să vă dați seama că v-ați întâlnit sufletul pereche.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri