ADVERTISEMENT
Hotnews

ZODIILE care fac SEX de la PRIMA ÎNTÎLNIRE

A face sex la prima intalnire poate fi ceva controversat pentru unii, insa exista cinci zodii care nu tin cont de asta....
Autor: Ionuţ Cataramă | 14.03.2015 | 12:27
ZODIILE care fac SEX de la PRIMA ÎNTÎLNIRE

A face sex la prima intalnire poate fi ceva controversat pentru unii, insa exista cinci zodii care nu tin cont de asta.

ADVERTISEMENT

LOCUL 5: FECIOARA

Fecioarele, cu tot spiritul lor critic si pretentiile pe care le au intr-o relatie, au si o viziune pragmatica asupra relatiilor interpersonale, iar atunci cand fac sex la prima intalnire se gandesc strict la a-si satisface nevoile hormonale.

LOCUL 4: BALANTA

Balantele trebuie convinse asiduu pentru a fi ”bagate” in pat. Acestea aleg de multe ori sexul ocazional, cu persoane necunoscute, dupa care stabilesc impreuna ce tip de relatie vor avea pe viitor.

ADVERTISEMENT

LOCUL 3: RAC

Cu toate ca au firi sensibile, Racii nu sunt deloc sensibili cand vine vorba de sex. Acestia sunt predispusi la a-si insela partenerul de-o viata pentru o persoana pe care o vede pentru prima data.

LOCUL 2: TAUR

Taurul vaneaza aventuri sexuale aproape non-stop. Acesta se gandeste toata ziua la sex si ”munceste” din plin la a-si indeplini cele mai ascunse fantezii sexuale.

ADVERTISEMENT

LOCUL 1: SCORPION

Scorpionul este facut pentru sexul la prima intalnire. Nativul acestei zodii stie foarte bine care sunt limitele primei intalniri si stabileste de la bun inceput daca totul se rezuma la sex sau la o prietenie sau relatie pe viitor.

Sursă: www.kfetele.ro

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!