Life

Zodiile care n-au nicio şansă împreună. Relaţiile dintre aceşti nativi se termină adesea rău

23.07.2020 | 15:28
Zodiile care nau nicio sansa impreuna Relatiile dintre acesti nativi se termina adesea rau
ADVERTISEMENT

Zodia în care te-ai născut spune foarte multe despre tine și despre caracterul tău. Tocmai de aceea, cei mai mulți dintre noi ne orientăm, atunci când ne alegem partenerul de viață, în funcție de sfaturile astrelor.

Există zodii care se potrivesc ca o mănușă, și zodii care nu pot relaționa în niciun fel, oricâte eforturi ar depune nativii. Există zodii care se completează și zodii care se resping.

ADVERTISEMENT

De exemplu, combinația Berbec-Scorpion nu are multe șanse de reușită. Și dacă vor reuși împreună, o vor face cu multă răbdare și suferință.

Combinația de zodii care nu aduce nimic bun. Nativii nu pot conviețui împreună

Berbec – Scorpion

Nativii din zodiile Berbec şi Scorpion sunt atât de diferiţi încât este aproape imposibil să găsească un echilibru. Sunt încăpățânați, uneori, orgolioși din cale afară, motiv pentru care le este greu, spre imposibil, să cedeze în fața partenerului. Se ceartă din nimicuri, inventează motive și își creează scenarii.

ADVERTISEMENT

Sunt independenți, le place să controleze tot ce îi înconjoară, în special Scorpionul care duce această nevoie spre obsesie. Le este foarte greu să reușească împreună, mai ales dacă vorbim de nativii aflați la maturitate.

Rac – Gemeni

O altă combinație fatală o reprezintă Racul și Gemenii. Sunt exact ca apa şi uleiul. Au șanse minime să construiască ceva împreună, din cauza diferențelor mari care există între ei.

ADVERTISEMENT

Nativul Rac este sensibil şi îşi doreşte multă afecţiune, atenție, ceea ce un Geamăn nu îi pot oferi. Ei sunt exact opusul. Vor libertate, sunt mai reci, retrași și nu le place să le fie invadată intimitatea.

De altfel, cei născuți în zodia Gemeni sunt recunoscuţi pentru insensibilitatea lor, iar dacă văd că ai nevoie de atenția și suportul lor, se enervează. Nu pot empatiza cu ceea ce simte partenerul.

ADVERTISEMENT

Sint foarte rașionali, pun accentul pe idei, nu pe sentimente, ceea ce poate fi o adevărată tragedie pentru partenerul din Rac. În plus, dorinţa de stabilitate şi securitate a Racului nu este deloc satisfăcută de firea schimbătoare şi instabilă a Gemenilor.

ADVERTISEMENT
Tags: