Life

Zodiile care nu pot fi niciodată împreună. Lidia Fecioru a explicat care sunt motivele

Nativii incompatibili în plan sentimental. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune cine nu trebuie să formeze un cuplu.
25.10.2022 | 11:05
Zodiile care nu pot fi niciodata impreuna Lidia Fecioru a explicat care sunt motivele
Nativii incompatibili în plan sentimental. Lidia Fecioru spune cine nu trebuie să formeze un cuplu. Sursa foto: antena3 / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Zodiile care nu pot fi niciodată împreună. Lidia Fecioru a explicat în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, care sunt motivele pentru care nu se potrivesc din niciun punct de vedere. Ce calități le separă.

Nativii incompatibili în plan sentimental. Lidia Fecioru spune cine nu trebuie să formeze un cuplu

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt semnele zodiacale care nu se potrivesc și care nu se vor înțelege niciodată. Este vorba de patru cupluri care sunt separate de diferențe uriașe, în ciuda eforturilor pe care le depun.

ADVERTISEMENT

Gemeni și Capricorn. Sunt două zodii care pot conviețui împreună, însă Capricornii își doresc liniște, în timp ce persoanele din zodia Gemeni vor să se distreze și se plictisesc foarte repede. Cei doi se șicanează foarte mult.

În plus, Capricornul vrea stabilitate, este un familist convins, pe când Gemenii sunt foarte greu de ținut pe loc.

ADVERTISEMENT

Rac și Vărsător – Racii sunt, de asemenea, romantici, familiști, sensibili, iar Vărsătorii sunt cu chef de distracție, cu chef de ducă. Nu vor să stea în casă, să fie persoane supuse. De asemenea, pun mai presus prietenia decât relația de cuplu.

Diferențele dintre cei doi fac să apară discuții. Racul este posesiv și de aici pleacă o comunicare dezastruoasă.

ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru, despre cuplurile care nu pot fi împreună

Fecioară și Leu – Fecioarele sunt mămoase, geloase, tipicare, dar pot fi modelate ușor. Pe de altă parte, Leul nu face compromisuri și sacrificii dacă nu vrea acest lucru.

Scorpion și Berbec – Una este zodie de apă și cealaltă de foc. Formează una dintre cele mai nefericite relații. Se spune că între aceste zodii nu există niciun fel de atracție sau de afinitate.

ADVERTISEMENT

De asemenea, astrologii spun că este o combinație fatală între aceste două semne zodiacale. Ambele sunt pasionale și carnale, dar fac lucruri pe care să nu le știe celălalt.

ADVERTISEMENT