Life

Zodiile care risipesc banii. Cine se află pe lista lui Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a detaliat ce fel de relație are fiecare zodie cu banii. Există câțiva nativi care nu sunt tocmai economi, printre care se numără Leii.
16.04.2022 | 19:24
Zodiile care risipesc banii Cine se afla pe lista lui Mihai Voropchievici
Relația zodiilor cu banii, explicată de Mihai Voropchievici. Captură Antena 3/ vietnamtimes.org.vn
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a explicat ce fel de relație au zodiile cu banii. Leii, Fecioarele și Peștii nu sunt tocmai buni la a economisi, dar nici nu își fac foarte multe planuri în legătură cu finanțele.

Zodiile care risipesc banii. Horoscop special realizat de Mihai Voropchievici

Fiecare zodie are modul ei de a cheltui banii. Unii îi dau pe necesități, alții le dau pe haine sau pe studii. Berbecii au tendința impulsivă de a cheltui bani pe absolut orice. Cumpărarea impulsivă îi satisface pe acești nativi de foc. Taurii își satisfac simțurile. Ei dau banii pentru plăceri. Caută mereu bunurile materiale de lux. Taurii dacă nu au opulență nu se simt bine.

ADVERTISEMENT

Gemenii caută multe opinii înainte de a face cumpărăturile. Investesc banii în primul rând în cunoștințe: într-o carte bună, într-un film bun. Racii au tendința de a economisi banii. Sunt în stare să se lase pe ei deoparte.

Leii sunt feroce, dar romantici. Sunt impulsivi când vine vorba despre cumpărături. Îi pot împrumuta cu lejeritate pe cei din jur. Nativii de foc sunt destul de risipitori.

ADVERTISEMENT

Fecioarele nu-și planifică economiile într-un mod detaliat. Sunt critice cu ele dacă vor cheltui bani aiurea. Caută lucrurile practice. Balanțele iau deciziile economice un pic mai greu. Când vine vorba de cumpărături legate de modă, imaginația lor nu dă greș.

Scorpionii sunt secretoși

Scorpionii sunt secretoși când vine vorba de cheltuieli. Ei sunt darnici de obicei, însă nu vor cere niciodată sfaturi în materie de economie. Ce cumpără pentru ei este tot ce ține de misticism. Săgetătorii știu să trăiască având bani, dar se descurcă și fără ei.

ADVERTISEMENT

Nativii de foc sunt foarte buni în privința finanțelor. Știu cum să folosească fiecare leu în favoarea lor.

Capricornii, în schimb, sunt cei mai responsabili cu banii din tot zodiacul. Ei au cei mai mulți hani deoarece sunt strângăreți. Întotdeauna vor cheltui pe obiecte calitative, scumpe. Nu dau banii pe mărunțișuri.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii visează la o lume în care banii nu au o importanță atât de mare. Ei se vor apleca spre futurism, spre tot ce înseamnă informație și inovație. Peștii au cel mai absent spirit de a cheltui banii. Uneori pot uita unde au pus banii.

Acest horoscop a fost realizat de Mihai Voropchievici în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

ADVERTISEMENT