Life

Zodiile care se despart de Crăciun. Pentru ele, povestea de iubire se termină de sărbători!

23.12.2020 | 10:20
Zodiile care se despart de Craciun Pentru ele povestea de iubire se termina de sarbatori
ADVERTISEMENT

Trei zodii se despart de Crăciun pentru că își dau seama că relația în care se află nu mai are niciun viitor. Pentru unii nativi se aplică zicala: „Mai bine mai târziu decât niciodată”, iar zilele de 24, 25 și 26 decembrie vor fi marcate din punct de vedere sentimental.

Cele trei zodii care întâmpină dificultăți în relațiile amoroase sunt Scorpionii, Racii și Gemenii. Pentru aceștia, Crăciunul va fi unul de neuitat, dar într-un sens negativ.

ADVERTISEMENT

Racii au tot reflectat la ideea de a pune capăt unei relații în care s-au simțit în plus de cele mai multe ori în ultima perioadă.

Zodiile care se despart de Crăciun: Rac, Scorpion, Gemeni

Nativii de apă ajung la o maturitate de invidiat, iar despărțirea prin care vor trece taman de Crăciun va fi una de bun augur pentru viitorul lor. Lucrurile vor reveni la normal din punct de vedere amoros abia din primăvara anului 2021.

ADVERTISEMENT

Și Scorpionii au parte de necazuri în dragoste. Unii dintre bărbații Scorpion descoperă că au fost înșelați de partenerele lor, iar peste asta nu vor putea trece ușor cu vederea.

Gemenii își găsesc dragostea abia în februarie 2021

Chiar dacă nu sunt cei mai fideli din zodiac, Scorpionii nu suportă să fie înșelați, iar despărțirea pare iminentă în cazul lor de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Pe listă se află și Gemenii, care nu se mai înțeleg deloc cu partenerul de viață. Comunicarea tot mai deficitară și prioritățile diferite de ale persoanei iubite îi vor face să își dea seama că vor să continue singuri pe drumul lor, ori că au nevoie de altcineva aproape, de o persoană complet diferită.

Pentru Gemeni, Cupidon vine cu surprize abia de la anul. Luna februarie va fi una extrem de benefică pentru cei care vor să își găsească sufletul pereche.

ADVERTISEMENT

Mulți Gemeni se vor  îndrăgosti lulea în a doua lună a anului, iar povestea de iubire pe care o vor începe va fi în atenția tuturor prin frumusețea ei.

 

ADVERTISEMENT