Life

Zodiile care sunt protejate de Dumnezeu în Săptămâna Luminată. Nimic rău nu le poate atinge

02.05.2021 | 12:20
Zodiile care sunt protejate de Dumnezeu in Saptamana Luminata Nimic rau nu le poate atinge
ADVERTISEMENT

Zodiile care sunt protejate de Divinitate în Săptămâna Luminată (cuprinsă anul ăsta între 3 și 9 mai 2021) sunt 6 la număr, adică jumătate din semnele horoscopului.

Perioada de după Paște vine cu tot felul de învățături pentru 6 din cele 12 zodii. Unele își vor da seama ce trebuie să corecteze în relația cu familia, altele la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Taurii vor ajunge la niște concluzii importante după Paștele din acest an în legătură cu lucrurile care contează cu adevărat în viața lor. Vor avea parte de adevărate revelații spirituale și vor fi mult mai atenți când îi vor critica pe cei din jur.

Zodiile care sunt protejate de Dumnezeu în Săptămâna Luminată

Dumnezeu le dă putere de muncă și înțelepciunea de a lua cele mai potrivite decizii în situații de criză, căci vor apărea câteva momente tensionate în Vinerea Luminată.

ADVERTISEMENT

Au parte de o îmbunătățire a dialogului cu colegii de la locul de muncă. Devin mai ascultători și empatizează cu problemele celorlalți, devenind un exemplu de conduită.

Pe lista zodiilor protejate se numără și Racii, care au început un proces al schimbării în bine de la jumătatea lunii aprilie. Se vor concentra doar asupra lucrurilor care le aduc bucurie și asupra oamenilor care nu i-au dezamăgit niciodată.

ADVERTISEMENT

Aceste sărbători pascale le vor arăta Racilor în cine trebuie să aibă încredere și în cine nu, căci până acum credeau că tot ce zboară se și mănâncă.

Devin mai maturi și mai responsabili, mai luminați, așadar, în cuget și acțiune.

Vărsătorii ar putea să plece în străinătate

Fecioarele sunt și ele sub protecție divină în perioada următoare. Ele au parte de ajutor divin în zona sănătății, căci au avut tot felul de preocupări legate de anumite probleme pe care și le-au făcut.

ADVERTISEMENT

Vor depăși cu bine niște momente-cheie din viața lor care se vor produce în Miercurea și Vinerea Luminată.

Săgetătorii sunt și ei printre favoriții astrelor și vor beneficia de sprijin și de noroc din punct de vedere financiar. Vor primi un ajutor neașteptat care îi va ajuta să se redreseze și să își schimbe tocmai la timp planurile înspre binele lor.

Nativii de foc vor avea capacitatea de a demonstra tuturor că se pot descurca în orice context și că au mereu o umbrelă rezistentă deasupra capului, chiar de-ar veni cel mai mare uragan.

Penultimii din listă care beneficiază de sprijin divin în Săptămâna Luminată sunt Capricornii, care de câteva luni sunt pe un trend ascendent la toate capitolele.

Unii dintre Capricorni s-ar putea să își facă niște planuri serioase de căsătorie, căci au șanse uriașe să își găsească sufletul pereche undeva la mijlocul săptămânii. Au parte de surprize pe care nici măcar nu și le pot imagina acum!

Nu trebuie să uităm și de Vărsători, ultimii, dar nu cei din urmă din lista noastră. Acești nativi fac schimbări importante din punct de vedere profesional și se gândesc să plece în străinătate pentru a învăța, pentru a acumula experiență într-un domeniu care în țară nu e foarte dezvoltat ori nu e deocamdată bine privit.

 

ADVERTISEMENT