Life

Zodiile care vor avea parte de un Crăciun plin de obstacole. Află ce va sta în calea fericirii lor

23.12.2020 | 16:00
Zodiile care vor avea parte de un Craciun plin de obstacole Afla ce va sta in calea fericirii lor
ADVERTISEMENT

Crăciunul este una dintre cele mai importante sărbători din an și toată lumea se pregătește intens pentru a pune pe masă cele mai bune bucate și pentru a-și surprinde apropiații cu multe cadouri.

Cu toate acestea, trei semne zodiacale se vor confrunta cu neplăceri de Crăciun și care vor întâmpina anumite obstacole și provocări neașteptate. Este vorba de Taur, Scorpioni și Pești, pentru care Crăciunul nu va decurge așa cum și-au imaginat.

ADVERTISEMENT

Citește mai jos pentru a afla și tu care este motivul pentru care zodiile menționate mai sus nu se pot bucura de un Crăciun de poveste, la care au visat.

Zodiile care vor avea parte de un Crăciun plin de obstacole: Taur, Scorpion și Pești

Taurii și-au făcut multe planuri cu privire la Crăciun și au așteptat cu nerăbdare această sărbătoare. Cu toate acestea, deși și-au dedicat mare parte din timp pregătirilor și au încercat să le facă tuturor pe plac, ba chiar au cheltuit o sumă consistentă de bani pentru cadouri, cineva nu pare să fie mulțumit de modul în care Taurii au organizat masa de Crăciun, lucru care îi va mâhni foarte tare pe aceștia.

ADVERTISEMENT

Criticile nu sunt deloc pe placul Taurilor, iar aceștia se agită, răbufnesc și riscă în final să spună cuvinte la nervi care pot afecta atât relația cu cei din jur, cât și starea lor sufletească, iar oboseala își va spune cuvântul. Aceștia se vor confrunta, la rândul lor, cu un conflict interior de proporții.

Nici pentru Scorpioni lucrurile nu vor sta roz de Crăciun. O migrenă sau poate chiar o veste proastă din partea unui apropiat riscă să le strice buna dispoziție și, deși și-au făcut multe planuri pentru masa de Crăciun și au făcut pregătiri intense, se pare că ziua nu va decurge așa cum și-au imaginat ei.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă, de obicei, sunt sufletul petrecerii, Scorpionii preferă să stea deoparte și să ignore socializarea cu cei apropiați, de teamă de a nu influența starea altora într-un mod negativ, lucru care îi va pune pe gânduri pe cei din jurul lor. Conversațiile vor fi lipsite de conținut, iar nativii din zodia Scorpion vor aștepta cu nerăbdare ca ziua să se încheie.

Nativii din zodia Pești, lăsați baltă chiar în ziua de Crăciun

Peștii au parte de o dezamăgire surprinzătoare din partea unui apropiat, pe care s-au bazat foarte mult. O rudă, un prieten sau chiar partenerul de viață evită să se implice în pregătirile pentru masa de Crăciun, ba chiar refuză să participe la aceasta și nu acordă importanță insistențelor Peștilor și lăsându-i baltă pe aceștia.

ADVERTISEMENT

Nativii din zodia Pești vor fi enervați la culme, tensionați și, dând uneori dovadă de irascibilitate, este posibil să izbucnească un conflict de proporții, aruncându-se cuvinte dure, spre surprinderea celor de față. Atmosfera nu va fi una tocmai plăcută.

Cu toate acestea, din fericire, apele se liniștesc spre seară, iar Peștii vor avea parte de o seară de Crăciun liniștită și se vor bucura de o companie plăcută, care îi va face să uite de griji.

ADVERTISEMENT
Tags: