Life

Zodiile care vor fi cele mai fericire în octombrie 2021. Urmează perioada lor de glorie

Astrologii au aflat deja care sunt evenimentele marcante pentru luna octombrie 2021, dar și care sunt zodiile care au o perioadă excelentă.
18.09.2021 | 15:00
Zodiile care vor fi cele mai fericire in octombrie 2021 Urmeaza perioada lor de glorie
ADVERTISEMENT

Potrivit astrelor, a doua lună de toamnă aduce bucurie, dragoste și satisfacție pentru 4 semne zodiacale, și anume Taur, Fecioară, Săgetător și Pești.

Cupidon este pe fază și-i lovește din plin pe nativi, unii dintre ei având șanse mari să ajungă la altar. Află și tu despre cine este vorba!

ADVERTISEMENT

Nativii care cunosc bucuria și dragostea în octombrie 2021

Taur

E posibil să fii luat prin surprindere în octombrie. Săgeata lui Cupidon te lovește din plin și te ajută să te gândești și la altceva în afară de carieră. E momentul să te axezi mai mult pe relații, în special cele sentimentale.

Astrologii transmit că este o perioadă excelentă pentru cunoaștere în orice domeniu. Bucuria va veni spre finalul lunii din lucruri mărunte.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Realizezi, într-un final, că fericirea depinde de tine. Lucrează mai mult la armonie și la înțelegere cu tine, dar și cu oamenii din jur. Această pace te va ajuta enorm pe toate palierele.

Perioada ta de glorie este undeva la mijlocul lunii octombrie, când ai toate șansele să fii promovat la serviciu sau să treci la nivelul următor cu persoana iubită. Nu este exclusă o nuntă.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Sufletul pereche este mai aproape decât crezi, trebuie doar să faci un singur pas. Nu mai aștepta să fii împins de la spate și ia atitudine. Numai așa vei știi ce este dragostea adevărată.

Te bucuri de momente unice în iubire, mai anunță astrele care au pregătit pentru acest nativ numai lucruri bune. Dragostea trebuie să fie mereu pe primul plan.

ADVERTISEMENT

Pești

Simți că este momentul să faci câțiva pași înainte legat de persoana iubită. Întemeierea unei familii poate nu este în planurile tale, dar se va întâmpla mai repede decât crezi.

A venit vremea să te așezi la casa ta, să nu mai hoinărești aiurea. Cariera îți aduce și ea satisfacții și o bucurie majoră. Beneficiezi de o mărire de salariu foarte avantajoasă.

ADVERTISEMENT