Life

Zodiile care vor fi înșelate până la finalul anului. Cine e în pragul divorțului

08.10.2020 | 16:40
Zodiile care vor fi inselate pana la finalul anului Cine e in pragul divortului
ADVERTISEMENT

Trei zodii vor avea parte de decepții destul de mari în dragoste până la finalul acestui an. Își vor da seama ce fel de parteneri au avut până acum lângă ei, iar acest duș rece va fi binevenit pentru cei care vor să își schimbe cu adevărat viața.

Cele trei zodii care vor avea parte de dezamăgiri în dragoste

Scorpionii vor trece prin momente destul de complicate mai ales la finalul lunii noiembrie și începutul lui decembrie.

ADVERTISEMENT

Nu doar că vor afla că au fost înșelați, dar unii dintre acești nativi s-ar putea să descopere și identitatea celor cu care partenerii s-au distrat pe la spatele lor, iar unii dintre amanți se pot dovedi a fi chiar cei mai buni așa-ziși prieteni.

Scorpionii aveau nevoie de această lovitură de la viață pentru a-și da seama de ce fel de oameni e bine să se înconjoare.

ADVERTISEMENT

Taurii au parte și ei de câteva momente de cumpănă din punct de vedere amoros la începutul lunii decembrie.

Capricornii se vor refugia în muncă pentru a nu suferi

Moș Nicolae le poate aduce niște cadouri destul de neplăcute, așadar. Taurii nu trebuie să dramatizeze situațiile prin care vor trece, chiar dacă peste anumite infidelități nu pot trece cu ușurință.

ADVERTISEMENT

Ar fi bine, dacă se va mai putea repara ceva în relația lor, să facă un pas spre a înțelege ce nu a funcționat. Un nou compromis ar putea fi numai bun dacă există iubire cu adevărat.

Și Capricornii vor afla că au fost înșelați. Luna noiembrie va fi una destul de complicată pentru ei, dar vor compensa din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Nu vor avea timp să sufere, căci locul de muncă îi va solicita suficient încât să treacă peste acest episod nefast în dragoste. De altfel, ei nu sunt deloc sentimentaliști și trec peste orice problemă amoroasă cu lejeritate.

 

ADVERTISEMENT