Life

Zodiile care vor străluci în prima parte a anului 2023. Șase nativi sunt pe cai mari

Semnele zodiacale care au un an de poveste în 2023. Astrele le rezervă o perioadă excelentă, cu motivații și schimbări în bine.
23.11.2022 | 22:46
Zodiile care vor straluci in prima parte a anului 2023 Sase nativi sunt pe cai mari
Semnele zodiacale care au un an de poveste în 2023. Astrele le rezervă o perioadă excelentă. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Zodiile care vor străluci în prima parte a anului 2023. Potrivit astrologilor, șase dintre cei 12 nativi sunt pe cai mari. Se rezolvă foarte multe probleme din trecut, atât în plan profesional, cât și în relațiile cu familia sau cu ceilalți.

Semnele zodiacale care au un an de poveste în 2023. Astrele le rezervă o perioadă excelentă

Berbec

Anul 2023 începe cu o influență favorabilă asupra banilor. Cheltuielile pe lucruri inutile sunt lăsate pe ultimul loc, în schimb călătoriile și pasiunile ocupă un loc special. Ai ocazia să folosești economiile adunate într-un scop foarte bun.

ADVERTISEMENT

Stai extraordinar la capitolul sănătate. Nu trebuie să-ți faci griji nici din punct de vedere profesional. Astrele anunță că ești pe cai mari, dovadă că sunt șanse foarte mari să fii promovat sau să găsești un loc de muncă cu care să rezonezi din prima.

Gemeni

În prima parte a lui 2023 cariera este favorizată și te concentrezi mai mult pe acest domeniu. Muncești cu drag și spor și îți dorești să fii apreciat la scară largă, nu doar de colegi și superiori. Vrei să demonstrezi că meriți mai mult.

ADVERTISEMENT

Lasă deoparte gândurile negative care au legătură cu trecutul. Uită oamenii care ți-au făcut rău și acceptă că unele lucrurile nu mai pot fi schimbate. E timpul să te focusezi mai mult pe dezvoltarea personală.

Fecioară

Concentrare și ambiție, acestea sunt cuvintele după care te ghidezi în primele luni ale anului următor. Te gândești serios să faci acele schimbări pe care ți le dorești de multă vreme. Este o perioadă perfectă pentru a face pasul următor.

ADVERTISEMENT

Primești numeroase oportunități din partea astrelor și ai șansa să-ți îndeplinești un vis. Ai o listă întreagă de priorități, dar ai mare grijă să nu negliezi relația cu familia sau cu persoanele apropiate. Ai nevoie de prieteni.

Scorpion

Previziunile pentru 2023 sunt excelente. Închide ușa trecutului și privește drept înainte. Primele luni sunt concentrate pe viața personală, pe luarea deciziilor importante și pe ieșirea din unele situații dificile.

ADVERTISEMENT

Poți respira liniștit undeva spre finalul lunii martie când primești sprijinul astrelor. Este un an bun pentru studii și pentru a învăța lucruri noi. Partea materială te ajută să achiziționezi toate cele necesare pentru o viață mai bună.

Capricorn

Astrele te îndeamnă să iei ce este mai bun din activitățile și experiențele prin care ai trecut până acum. Sunt lecții pe care trebuie să le înveți, la fel de importante fiind și greșelile. Calmul și răbdarea sunt de mare ajutor.

În 2023 investițiile sunt pe primul plan. Sunt șanse mari să achiziționezi o casă mai spațioasă pentru familia ta sau o mașină mai nouă. Nu sunt excluse excursiile și oportunitățile de a învăța lucruri despre tine.

Vărsător

Ești obișnuit să depui eforturi majore pentru fiecare lucru pe care ți-l dorești, însă în 2023 nu va mai fi nevoie. Viața ta se va simplifica în prima parte a anului, când vei lucra mai mult la legăturile cu ceilalți, dar mai ales cu sine.

Gândurile pozitive sunt de un real ajutor. E momentul să-ți faci ordine în viață și să-ți limpezești mintea, să vezi care sunt aspectele care te trag în jos și nu te lasă să evoluezi. Indicat ar fi să asiguri că ții cont de sfaturile specialiștilor.

ADVERTISEMENT
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
N-au stat la discuții: închisoare pe viață, după ce a recunoscut în direct...
N-au stat la discuții: închisoare pe viață, după ce a recunoscut în direct la TV pentru ce a plătit sute de mii de euro
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Cât va ajunge impozitul pentru un apartament de 3 camere în Bucureşti. Taxele,...
Cât va ajunge impozitul pentru un apartament de 3 camere în Bucureşti. Taxele, majorate cu 10% din 2025
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
E decisiv când cumperi o mașină. Toată lumea ține cont de asta
E decisiv când cumperi o mașină. Toată lumea ține cont de asta
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă...
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă în aprilie
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în...
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în sectorul 6: „Aș vrea să comand o pizza!” „Vreţi să ne spuneţi că sunteţi în pericol?”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă