Life

Zodiile cu ghinion în anul 2021. Oricât ar încerca, nu vor scăpa de probleme

29.12.2020 | 12:35
Zodiile cu ghinion in anul 2021 Oricat ar incerca nu vor scapa de probleme
ADVERTISEMENT

Anul 2021 se anunță un an al expansiunii, plin de surprize și provocări, total diferit față de anul care urmează să se încheie. Cu toate acestea, se pare că nu toate semnele zodiacale se vor bucura de un an glorios și plin de reușite.

Pentru anumite semne zodiacale, 2021 se anunță a fi un an lipsit de noroc. Este vorba de Gemeni, Rac și Săgetător, pentru care se pare că anul viitor nu va fi așa cum și-au imaginat, aceștia confruntându-se cu multe obstacole.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate pentru anul 2021 sunt relatate în rândurile următoare. Citește pentru a afla și tu ce se întâmplă în anul următor cu cele trei semne zodiacale menționate.

Zodiile cu ghinion în anul 2021: Gemeni, Rac și Săgetător

Gemenii s-au descoperit pe ei înșiși în anul 2020 și au reușit să își dea seama care sunt dorințele și aspirațiile lor de viitor. Cu toate acestea, anul 2021 se anunță un an dificil, plin de obstacole, în care răbdarea le va fi pusă la încercare.

ADVERTISEMENT

Nativii din zodia Gemeni se vor ocupa de multe proiecte profesionale, pe care vor fi nevoiți să le coordoneze, însă cooperarea cu cei din jur nu va fi foarte bună. Va fi un an în care vor simți multă presiune pe umerii lor, atmosfera va fi deseori tensionată, vor avea multe responsabilități la locul de muncă și este posibil ca unele planuri să eșueze din cauza incapacității celor din jur de a le urma indicațiile.

Nici pentru cei din zodia Rac nu va fi un an foarte bun, aceștia confruntându-se cu dezamăgiri de proporții din partea celor apropiați. 2021 este un an în care Racii trebuie să se protejeze de răutățile celor din jur, să țină garda sus și în care aceștia vor afla care sunt adevărații lor prieteni.

ADVERTISEMENT

Fiind foarte sensibili și adesea naivi, Racii tind să aibă încredere prea ușor în cei din jurul lor, dar anul acesta vor învăța o lecție valoroasă, chiar dacă va fi nevoie să sufere pentru asta. Trădarea celor din jur îî va determina să își facă ordine în gânduri, să renunțe la persoanele toxice din viața lor și să se înțeleagă că nu trebuie să renunțe la ei înșiși în detrimentul altora.

Săgetătorii, ghinion pe plan sentimental

Chiar dacă se anunță a fi un an prosper din punct de vedere financiar în ceea ce îi privește pe nativii din zodia Săgetător, aceștia nu se vor putea bucura de reușitele lor așa cum se cuvine, din cauza dezamăgirilor din plan sentimental. Se anunță decepții în dragoste pentru anul 2021, iar Săgetătorii se vor confrunta cu stări contradictorii, deloc plăcute, generate de lipsa persoanei iubite.

ADVERTISEMENT

Absența unui partener de viață tinde să îi afecteze profund pe Săgetători, care se vor simți adesea singuri. Sunt dornici să cunoască persoane noi, să meargă la întâlniri și să își întemeieze o familie, dar se pare că norocul nu va fi de partea lor în acest sens. Cu toate acestea, Săgetătorii sunt sfătuiți să nu își piardă speranța, pentru că soarele va răsări și pe strada lor chiar la sfârșitul anului următor.

ADVERTISEMENT