Life

Zodiile de care trebuie să te ferești toată vara. Aduc numai necazuri și griji financiare

Zodiile de care trebuie să te îndepărtezi în această vară. E bine să nu le ai în viață. Vin cu multe probleme și griji pentru tine
03.06.2023 | 09:00
Zodiile de care trebuie sa te feresti toata vara Aduc numai necazuri si griji financiare
Zodiile de care trebuie să te ferești toată vara anului 2023. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Zodiile de care trebuie să te ferești în această vară nu apar peste noapte în viața ta. Culmea, dar toate există, toate sunt acolo și te-au însoțit până în acest moment al vieții tale. Va fi un pas important pe care trebuie să îl faci ca să își fie bine și ca să treci cu bine

Zodiile pe care e bine să le păstrezi la distanță în vară

Toate aceste patru zodii au intrat într-un con de umbră din punct de vedere al horoscopului, au mercur în retrograd și nori negri peste destinul următoarelor luni. Acesta este adevărul, așa trebuie privit, dar mai ales aceștia sunt pașii pe care trebuie să-i faci ca să nu o comiți grav.

ADVERTISEMENT

Vărsător

Vărsătorii n-au fost niciodată specialiști peste lunile de vară, să fim serioși. Ei nu au acel glamour, acea strălucire și nu s-au simțit niciodată bine. Drept pentru care vor încerca doar să se agațe de fericirea altora până când vor trece pârleazul. Și vorbim, totuși, despre o perioadă îndelungată, vara fiind abia la început.

Așadar, vărsătorii din viața voastră vor începe să vă ceară bani, bani mulți. Nu se opresc aici, împrumuturile vor fi cea mai mică problemă a lor. Vor încerca non stop să vă tragă în jos și să vă spună că succesul nu e pentru voi, e mai bine să stați cu ei într-o cloacă a mediocrității. Nu-i ascultați, mergeți mai departe, e bine să vă descotorisiți de ei.

ADVERTISEMENT

Pești

Peștii sunt alunecoși, reușesc să se descurce în orice situație, dar vara anului 2023 nu pare a fi zona lor de confort. Din contră, situația aproape că le-a scăpat de sub control. În primul rând că sunt în viața voastră exact ca o remorcă plină și încărcată cu frustrări. Nimic mai mult.

Vor încerca non stop să vă tragă în jos, să vă țină în apele mici în care ei înoată. Nu-i ascultați, nu aveți de ce să stați în această mocirlă, indiferent că vorbim despre una financiară sau amoroasă. Faceți un pas în spate, priviți adevărul în ochi și plecați cât puteți de repede de lângă acești oameni.

ADVERTISEMENT

Rac

Racul merge numai cu spatele în următoarele luni și adevărul acesta trebuie acceptat de toată lumea. Au o șansă în viață să scape, dar trebuie să fie foarte atenți și nu toți o vor face. Cei care se împotmolesc vor lua cu ei și alți nativi pentru că așa le stă în fire și caracter.

Drept pentru care sub nicio formă nu trebuie să le dați bani, nu aveți voie să le puneți la dispoziție casa, mașina sau orice altceva este al vostru. Nu le veți mai recupera ușor, veți avea o groază de probleme și reparațiile vor fi scumpe. Ah! Să nu uităm. Tot voi veți fi cei care o să le achitați, de unde vreți să luați bani? De la Raci? De când a devenit horoscopul ceva amuzant?

ADVERTISEMENT

Berbec

Tare și cu tupeu înainte, dar tactica aceasta nu poate merge la infinit. Din păcate pentru nativii din berbec lunile de vară, serile călduroase și minunile zilnice ale unui anotimp de vis, ei bine, toate acestea, pur și simplu, nu joacă pe partea lor.

Faceți lor, e mai bine să-i lăsați să treacă, indiferent de vechimea relației pe care o aveți cu ei. V-ați gândit măcar o dată în viață care a fost plusul valoare pe care ei l-au adus în viața voastră? Nu cumva în ultima perioadă discutăm numai despre o piedică eternă?

ADVERTISEMENT