Life

Zodiile ferite de ghinion în 2023. Cinci nativi intră sub protecție divină

Anul 2023 se anunță a fi unul cu multe oportunități, dar și cu protecție divină pentru cinci zodii. Ghinionul va sta departe de acești nativi.
26.12.2022 | 00:31
Zodiile ferite de ghinion in 2023 Cinci nativi intra sub protectie divina
Zodiile ferite de ghinion în 2023. Cinci nativi intră sub protecție divină. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

După un an 2022 cu bune și cu rele, cinci zodii vor fi ferite de ghinion în anul 2023. O vibrație înaltă le va oferi protecția de care au nevoie pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce și-au propus.

Cinci zodii ferite de ghinion în 2023

Cu speranțe și dorințe una și una intră toate cele 12 zodii în noul an, doar că, unii vor avea un noroc mai mare, iar alții, nu! Cinci nativi vor fi în 2023 sub protecție divină.

ADVERTISEMENT

Primii feriți de ghinion sunt Berbecii care vor trece tot anul pe lângă situațiile incomode sau peste eșecurile sentimentale. Vibrația lor înaltă îi va ține departe de oamenii negativi.

Va fi un an mult mai bun și pe plan social. Veți lega noi prietenii, care se anunță unele pe viață.

ADVERTISEMENT

Gemenii, protejați pe plan psihic

2023 le aduce Gemenilor protecție pe plan psihic. Sănătatea trebuie să fie pe primul loc pentru aceștia, de aceea calmul și starea de bine le va guverna fiecare clipă.

Greu încercați de zbuciumul vremurilor, Gemenii își vor găsi în sânul familiei liniștea. Acesta va fi cel mai frumos al vieții tale.

ADVERTISEMENT

Feciorele au parte de noroc pe plan financiar

Se anunță un an în care Fecioarele vor avea parte de protecție pe plan financiar. Concentrați și implicați pe obiectivele lor, vor reuși să le ducă cu brio la bun sfârșit.

Și pe plan profesional aceștia vor fi feriți de ghinion. Uneori la limită, însă, mereu vor trece cu bine peste momentele care par a fi imposibil de evitat.

ADVERTISEMENT

Familia va fi pe primul lor pentru Săgetători

Veți înflori pe plan familial, și, poate, un nou membru își va face simțită prezența în viețile voastre.

Vor apărea momente tensionate în relația cu partenerul de viață pentru că aveți prea multe gânduri pe care vreți să le puneți în aplicare în același timp.

Datoriile vă pot da ceva bătăi de cap, de aceea în 2023 veți învăța să faceți investiții. Cu puțină protecție divină totul va ieși așa cum vă doriți.

Job de vis și afaceri prospere pentru Pești

Cea de a cincea zodie pe care ghinionul o ocolește – Peștii – vor fi apreciați și promovați la locul de muncă. După ani de zile vor avea parte de job-ul mult visat.

De asemenea, afacerile pe care le manageriați vor fi departe de eșec. Din contră, se vor îmbunătăți considerabil și nu veți mai trăi cu teamă.

ADVERTISEMENT
Tags: