Life

Zodiile protejate de Dumnezeu în luna martie 2021. Nativii care primesc protecție divină

21.02.2021 | 17:53
Zodiile protejate de Dumnezeu in luna martie 2021 Nativii care primesc protectie divina
ADVERTISEMENT

Astrologii au descoperit care sunt zodiile protejate de Dumnezeu în luna martie 2021. Este vorba de câțiva nativi care primesc protecție divină, fiecare acțiune pe care o desfășoară având mereu un final fericit. 

Zodiile care se află sub protecția celui de Sus simt că o mână nevăzută înlătură din calea lor toate obstacolele și greutățile sau au senzația că o voce le dictează ce pași să facă mai departe. Cineva le spune cere sunt cele mai bune decizii.

ADVERTISEMENT

Aceste semne zodiacale nu trăiesc niciodată în trecut și văd întotdeauna partea plină a paharului. Viitorul este unul în care își pun foarte mare încredere și au și de ce pentru că astrele sunt în favoarea lor indiferent de alegerile pe care le urmează.

3 zodii stau sub protecție divină în martie 2021. Care sunt acestea

Leu

Norocul este de partea ta în luna martie, te poți considera răsfățatul destinului din toate punctele de vedere. Reușești să realizezi toate ideile și planurile pe care ți le pui în minte, asta și pentru că ai o ambiție ieșită din comun. Nimeni nu-ți poate spune nimic.

ADVERTISEMENT

Ești una dintre zodiile apreciate și dorite în calitate de prieten. Toată lumea vrea să te aibă în preajmă pentru că ești un lider înnăscut, căruia i se duce faima prin prisma faptele sale bune și generoase. Cifra ta magică este 4, ceea ce înseamnă că te lași greu condus de emoții.

Săgetător

Credincios prin definiție îți pui foarte mare încredere în Divinitate și în Univers. Ai un înger păzitor, care nu te părăsește și îți călăuzește pașii întotdeauna pe calea cea bună. Niciodată nu te vei afla pe drumul greșit sau pe margine.

ADVERTISEMENT

Instinctul este una dintre calitățile după care te ghidezi și foarte bine faci pentru că te ajută să nu ratezi acele ocazii perfecte, care se întâlnesc numai o dată în viață. Numărul magic este 22 și te ajută să îți asumi răspunderea pentru tot ce faci.

Pești

Ultimul semn din horoscopul are o ambiție ieșită din comun care îl plasează pe primul loc. Știe ce vrea și nu abandonează misiunea până nu obține acel lucru după care tânjește atât de mult. Vrea multe lucruri de la viață și le primește pe toate, pe rând.

ADVERTISEMENT

Susținerea pe care o are de la Divinitate îl ajută să vadă mereu partea spirituală a lucrurilor, ceea ce îl face să fie mereu cu un pas înaintea celor din jur. Este deasupra multora, deși uneori nu vrea să fii luat drept lider. Cifra magică este 2 și semnifică afecțiunea și dragostea de care dă dovadă.

ADVERTISEMENT