Life

Zona de concert de la SAGA festival, extinsă cu 30.000 de locuri. Nicki Minaj, ”regina muzicii rap”, cap de afiș la eveniment

SAGA festival vine cu vești excelente pentru fani: zona de Mainstage pe aeroport va fi extinsă. Astfel, 30.000 de noi abonamente sunt puse în vânzare.
27.06.2024 | 16:11
Zona de concert de la SAGA festival extinsa cu 30000 de locuri Nicki Minaj regina muzicii rap cap de afis la eveniment
SAGA Festival extinde zona de Mainstage pe aeroport. 30.000 de abonamente, puse în vânzare pentru cele trei zile. Sursa foto: SAGA / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

SAGA festival din 2024 va avea parte de un public mult mai numeros. Organizatorii anunță o extindere a zonei de concert cu zeci de mii de metri pătrați. Prin urmare, va crește considerabil numărul biletelor care vor fi puse în vânzare.

SAGA festival extinde zona de Mainstage pe aeroport. 30.000 de abonamente, puse în vânzare pentru cele trei zile

Reprezentanții SAGA anunță extinderea cu 25.000 de metri pătrați a zonei de Mainstage de la aeroportul Băneasa. Mai exact, se va mări zona din jurul scenei principale şi va fi amenajat un nou spaţiu pentru mâncare şi băuturi.

ADVERTISEMENT

În paralel cu extinderea spaţiului, organizatorii evenimentului anunţă suplimentarea numărului abonamentelor de acces general cu încă 30.000, se arată într-un comunicat.

Nume importante din muzica internațională vor urca pe scena festivalului care va avea loc în perioada 5 – 7 iulie 2024. Printre acestea: Hardwell, Rita Ora, Sickick, Loreen, I Hate Models, Deborah de Luca, Mau P și Nicki Minaj.

ADVERTISEMENT

Aceasta din urmă, supranumită ”regina muzicii rap”, este cap de afiș la SAGA 2024. De altfel, prezența artistei în premieră în România a fost printre principalele motive pentru care fanii s-au înghesuit să-și cumpere bilete încă din primele zile.

”Dorinţa de a mări spaţiul dedicat zonei de Mainstage a pornit de la feedback-ul fanilor SAGA festival, care s-au arătat foarte nerăbdători să o vadă live pe Nicki Minaj.

ADVERTISEMENT

Extinderea a fost o decizie firească în acest context, pentru că ne-am dorit ca toţi spectatorii să se bucure de aceleaşi condiţii, de aceeaşi experienţă de neuitat, fără să le fie teamă că nu prind loc la scena principală, unde vor avea şansa să vadă artişti pentru prima dată în România”, spune Allan Hardenberg, CEO Saga.

30.000 de noi abonamente la SAGA 2024. De unde pot fi achiziționate și care sunt prețurile

Așadar, după extinderea spaţiului de la aeroport a fost suplimentat şi numărul de bilete cu încă 30.000 de abonamente de acces general. Fanii care încă nu au apucat să le achiziţioneze, încă mai au timp.

ADVERTISEMENT

Sunt mai multe tipuri de abonamente pentru cele trei zile de festival. Acestea pot fi achiziţionate de pe site-ul festivalului: https://www.sagafestival.com:

  • Abonament 3-Day General Access pentru cei sub 21 de ani – 412 lei
  • Abonament 3-Day General Access pentru cei peste 21 de ani – 522 lei
  • Abonament 3-Day General Access Plus (acces la Rave Pit de la scena Techno) – 632 lei
  • Abonament 3-Day VIP (acces platformă oricare din cele 3 platforme VIP, dintre care 2 la Mainstage, şi una la scena Spark, dar şi acces Rave Pit la scena Techno) – 935 de lei

Evenimentul din luna iulie ascunde în spate multă muncă și o echipă de profesioniști. Nu mai puțin de 400 de oameni stau la baza realizării evenimentului. Recent, aproape 50 de tiruri cu echipament au fost descărcate pe terenul de la Romaero. Pe aeroportul Băneasa vor fi 300 de boxe, 1000 metri pătraţi de LED-uri şi 2000 de lumini inteligente.

În acest an, SAGA festival a fost extins pe aproximativ 125.000 de metri pătraţi, aproape cât 18 terenuri de fotbal. SAGA este, în prezent, printre cele mai populare festivaluri mondiale.

Intră pe o listă selectă, alături de Tomorrowland (Belgia), Coachella (California) sau Electric Daisy Carnival (Las Vegas). În acest an se așteaptă un număr record de participanți: peste 200.000 de fani în cele 3 zile de eveniment.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni....
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni. Medicii au stabilit totul
Tragedia care a șocat România. E înfiorător prin ce a trecut fata ucisă...
Tragedia care a șocat România. E înfiorător prin ce a trecut fata ucisă de urs
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși