Fotbal international

Zoran Mamic, temător înaintea meciului cu CFR Cluj din Champions League: ”Nu știm ce ne așteaptă”

10.08.2020 | 17:10
Zoran Mamic temator inaintea meciului cu CFR Cluj din Champions League Nu stim ce ne asteapta
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Dinamo Zagreb, Zoran Mamic, s-a arătat temător înaintea meciului cu CFR Cluj din turul doi preliminar al Champions League.

În primul tur preliminar, CFR Cluj va întâni echipa malteză Floriana FC. Meciul va avea loc în deplasare, într-o singură manșă, pe 18 sau 19 august.

ADVERTISEMENT

Fără a mai fi capi de serie în turul doi preliminar, ardelenii au avut parte de o tragere la sorți foarte grea și vor întâni campioana Croației, Dinamo Zagreb.

Duelul cu CFR Cluj din Champions League îl sperie pe Zoran Mamic

Meciurile din turul doi preliminar al Champions League se vor disputa într-o singură manșă, pe 25 sau 26 august, iar CFR Cluj va avea un adversar de calibru: Dinamo Zagreb. Marele avantaj al ardelenilor este că întâlnirea va avea loc pe arena ”Dr. Constantin Rădulescu”.

ADVERTISEMENT

”Ei bine, jucăm un singur meci, desigur că nu este uşor. Nu ştim ce ne aşeaptă. Ştiu că echipa Clujului este mai bună decât maltezii. Deşi nu ar trebui excluşi nici ei, pentru că joacă acasă. Condiţiile pot fi diferite”, a declarat Zoran mamic despre un posibil duel cu CFR Cluj în Champions League.

”Trebuie să ne pregătim pentru ambele echipe, să le analizăm cât mai mult în această perioadă. Cu toate acestea, obiectivul nostru este cunoscut, dorim să trecem de a doua rundă de calificare, nu avem altă alternativă. Cred în echipă şi că îi vom face fericiţi pe fani”, a mai spus tehnicianul pentru site-ul oficial al clubului croat.

ADVERTISEMENT

După ce au aflat că echipa lor este posibil să joace cu CFR Cluj, fanii croaților au reacționat pe rețelele de socializare. Suporterilor lui Dinamo nu le place că echipa lor favorită a picat cu campioana României pe care o consideră un adversar dificil.

Dinamo Zagreb este un club înființat în anul 1911, iar în ultimii ani a dominat autoritar campionatul Croației. De la desființarea fostei Iugoslavii, Dinamo Zagreb a câștigat de 21 de ori titlul în Croația, ultimele trei consecutiv.

ADVERTISEMENT

În acest moment, lotul formației Dinamo Zagreb este cotat pe site-urile de specialitate la 94 de milioane de euro, iar cei mai bine văzuți jucători sunt portarul Dominik Livakovic (12,5 milioane de euro) și atacantul Bruno Petkovic (11 milioane de euro) și extrema Mislav orsic (7,5 milioane de euro).

ADVERTISEMENT