Sport

Cine transmite la TV Zorya – Universitatea Craiova și Sepsi – Djurgardens. Ce se întâmplă cu meciul Soligorsk – CFR Cluj

România are patru echipe calificare în turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League. Meciurile Universităţii Craiova și al lui Sepsi vor fi în mod cert la TV, iar partida lui CFR Cluj s-a rezolvat în ultima zi.
02.08.2022 | 20:15
Cine transmite la TV Zorya  Universitatea Craiova si Sepsi  Djurgardens Ce se intampla cu meciul Soligorsk  CFR Cluj
Zorya Luhansk - Universitatea Craiova, șanse minime să fie la TV. Ce se întâmplă cu meciurile lui Sepsi și CFR Cluj din Conference League. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
04-08-2022
07:23

Cine transmite Soligorsk - CFR Cluj

Partida Soligorsk – CFR Cluj va fi transmisă, de asemenea, live. Două posturi din România au achiziţionat drepturile tv în dimineaţa jocului. Astfel, meciul poate fi urmărit pe DigiSport 2 şi Prima Sport, de la ora 20:00.

Programul televizărilor de joi, 8 august:

  • Șahtior Soligorsk – CFR Cluj – joi, ora 20:00 (DigiSport 2 şi Prima Sport);
  • Zorya Luhansk – Universitatea Craiova – joi, ora 20:30 (Digi Sport 1, Prima Sport);
  • Sepsi – Djugardens – joi, ora 21:00 (Pro Arena).
03-08-2022
07:04

Digi Sport și Prima Sport vor transmite partida Zorya Luhansk - Universitatea Craiova din turul 3 preliminar al Conference League

Deși la un moment se vorbea că sunt șanse mici ca Zorya Luhansk – Universitatea Craiova să poată fi transmis la tv din cauză că nicio televiziune din Polonia nu era interesată să producă partida, până la urmă lucrurile s-au rezolvat.

Astfel, meciul echipei oltene va putea fi urmărit în direct la televizor și de microbiștii din România. Posturile Digi Sport 1 și Prima Sport au anunțat că au achiziționat drepturile de transmisie ale partidei, care va începe la ora 20:3o (ora României).

Până în acest moment, singurul joc al echipelor românești despre care nu se știe încă dacă va putea fi transmis la tv este cel dintre Șahtior Soligorsk și CFR Cluj.

Iată în continuare programul televizărilor:

  • Dunajska Streda – FCSB – miercuri, ora 21:30 (Antena 1);
  • Șahtior Soligorsk – CFR Cluj – joi, ora 20:00 (netelevizat);
  • Zorya Luhansk – Universitatea Craiova – joi, ora 20:30 (Digi Sport 1, Prima Sport);
  • Sepsi – Djugardens – joi, ora 21:00 (Pro Arena).

În ceea ce privește manșa secundă, se știe deocamdată doar că Pro Arena va transmite returul dintre Djugardens și Sepsi, care se va juca joi, 11 august, de la ora 20:00 (ora României).

Dunaksja Streda – FCSB și Sepsi – Djurgardens, din prima manșă a turului 3 preliminar al UEFA Europa Conference League, vor fi transmise la televizor. Nu același lucru se poate spune încă și despre partidele în care sunt implicate CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Șanse infime ca Zorya Luhansk – U Craiova să se vadă la TV. Ce se întâmplă cu meciurile lui CFR Cluj, Sepsi și FCSB

FCSB este prima echipă din SuperLiga care intră în scenă în turul 3 preliminar din Conference League. Roș-albaștrii au meci miercuri, 3 august, în Slovacia, cu Dunajska Streda.

ADVERTISEMENT

Partida programată de la ora 21:30 se va vedea la TV, în România, pe Antena 1.

Dacă va trece de echipa de pe locul 4 din Slovacia, vicecampioana României va da piept cu câștigătoarea confruntării dintre Viking și Sligo Rovers.

Celelalte trei echipe românești joacă joi, 4 august. De la ora 21:00, Sepsi va primi la Sf. Gheorghe vizita suedezilor de la Djurgardens. Meciul va fi transmis în direct pe Pro Arena și online pe platforma Voyo.

ADVERTISEMENT

Dacă va ajunge în play-off-ul Conference League, echipa lui Cristiano Bergodi se va duela cu învingătoarea dublei APOEL (Cipru) – Kyzylzhar Petropavl (Kazahstan). Turul ar avea loc în deplasare pe 18 august, iar manșa secundă la Sf. Gheorghe pe 25 august.

Deocamdată, nicio TV din România nu a achiziționat drepturile de televizare ale partidelor Șahtior Soligorsk – CFR Cluj și Zorya Luhansk – Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Digi Sport încearcă să obțină drepturile de televizare pentru unul dintre cele dueluri. Cele mai mari șanse le-ar avea partida lui CFR Cluj, cu Șahtior Soligorsk, care va avea loc în Turcia.

Șansele ca Zorya – U Craiova sunt mici sunt. Confruntarea va avea loc în Polonia, din cauza războiului declanșat de Rusia în Ucraina, și, momentan, nu este produs de nicio televiziune locală. În eventualitatea în care îi vor elimina pe ucraineni, oltenii vor da piept în play-off cu Lugano sau Hapoel Be’er Sheva.

ADVERTISEMENT

Programul echipelor românești în prima manșă din turul 3 preliminar al Conference League

  • Dunajska Streda – FCSB, miercuri, 21:30, Antena 1;
  • Șahtior Soligorsk – CFR Cluj, joi, 20:00, netelevizat;
  • Zorya Luhansk – Universitatea Craiova, joi, 20:30, netelevizat;
  • Sepsi – Djugardens, joi, 21:00, Pro Arena.
ADVERTISEMENT