Carousel hot news

Zougoula îşi începe aventura europeană la echipa secundă!

Kevin Zougoula e ”cîine” cu acte în regulă după ce a semnat un contract pe două sezoane cu formaţia din Ştefan cel Mare. Atacantul de 25 de ani va cîştiga 3.000 de euro lunar, dar are...
Autor: Cătălin Gheorghiu | 10.09.2013 | 14:12
Zougoula îşi începe aventura europeană la echipa secundă!

Kevin Zougoula e ”cîine” cu acte în regulă după ce a semnat un contract pe două sezoane cu formaţia din Ştefan cel Mare. Atacantul de 25 de ani va cîştiga 3.000 de euro lunar, dar are şanse mici să intre în calculele lui Gheorghe Mulţescu încă de vineri, în partida cu Pandurii.

Pînă să bifeze primele minute pentru echipa mare a ”cîinilor”, ivorianul va debuta în Liga a 3-a, vineri! Mulţescu doreşte să-l lase pe micuţul fotbalist la echipa secundă, pentru partida cu Viitorul Domneşti, de vineri, pentru a se acomoda. Azi, Zougoula a debutat pentru echipa lui Flavius Stoican în partida de verificare cu Juventus Colentina (3-1), însă nu a reuşit să se lipească la gol.

Zougoula, care se află la primul contract în afara ţării sale, Coasta de Fildeş, s-a mişcat destul de bine, impresionînd din punct de vedere tehnic, însă a pierdut majoritatea duelurilor fizice!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!