Carousel hot news

A COMIS-O iar! Dinamoviştii au RÎS în hohote de Zougoula

Jucătorii africani au mari probleme în a se adapta în Europa, iar una dintre acestea este chiar legată de frig. Este şi cazul fotbaliştilor care aleg să vină în România. Dacă unii dintre ei...
09.12.2013 | 10:19
A COMIS-O iar! Dinamoviştii au RÎS în hohote de Zougoula

Jucătorii africani au mari probleme în a se adapta în Europa, iar una dintre acestea este chiar legată de frig. Este şi cazul fotbaliştilor care aleg să vină în România. Dacă unii dintre ei apelează la căciuli şi pantaloni groşi, Kevin Zougoula, atacantul venit la Dinamo în această vară, a apelat la o soluţie inedită. Prins pe neaşteptate de gradele aflate sub 0 în termometre, jucătorul de 25 de ani nu a mai suportat frigul şi, sîmbătă seară, la meciul cu Botoşani, a umplut un recipient cu apă caldă în care şi-a introdus picioarele şi ghetele de joc, imediat după încălzire, conform Gazetei Sporturilor!

Gestul lui Zougoula a stîrnit rumoare în vestiar, jucătorii neputînd să se abţină să nu rîdă în hohote: “Ăsta zici că e venit cu circul la Dinamo”

Soluţia găsită de acesta nu a fost una foarte inspirată, întrucît ivorianul a fost introdus în ultimele zece minute ale partidei, fiind nevoit să stea în ghetele practic îngheţate aproape tot meciul.

Zougoula nu este la prima întîmplare de acest gen! FANATIK a dezvăluit cum africanul le-a transmis colegilor că este alergic la săpun! (VEZI DETALII)

6.FOTBAL:FC DINAMO BUCURESTI-FC BOTOSANI, LIGA 1 (7.12.2013)zougoula

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri