ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Zougoula trebuie să demonstreze ce ştie cu brazilienii lui Lucescu!

Atacantul ivorian, Kevin Zougoula, a ajuns aseară la Bucureşti, iar în această dimineaţă a făcut vizita medicală. Doctorii au transmis staff-ului medical că vîrful este bine din punct de...
Autor: Cătălin Gheorghiu | 06.09.2013 | 15:30
Zougoula trebuie să demonstreze ce ştie cu brazilienii lui Lucescu!

Atacantul ivorian, Kevin Zougoula, a ajuns aseară la Bucureşti, iar în această dimineaţă a făcut vizita medicală. Doctorii au transmis staff-ului medical că vîrful este bine din punct de vedere medical, astfel că Gheorghe Mulţescu îl poate utiliza imediat pe african.

ADVERTISEMENT

Antrenorul de 61 de ani nu doreşte să îl transfere pe Zougoula pînă cînd nu-l va vedea la lucru. Mulţescu plănuieşte să-l arunce în luptă pe micuţul fotbalist, de 1,66 metri, mîine seară, în partida de verificare cu Şahtior Doneţk, programată la ora 18:30.

”Ca să demonstreze că e fotbalist bun şi că merită să joace pentru Dinamo, Zougoula  trebuie să joace bine împotriva adversarilor puternici. Şahtior este o echipă cu jucători valoroşi, aşa că Zougoula va trebui să ne arate că merită să-l transferăm!”, zic roş-albii.

ADVERTISEMENT

”Cîinii” mai au o dilemă: vîrsta lui Zougoula. În actele cu care ivorianul s-a prezentat la clubul din Ştefan cel Mare, apare că este născut în 1988, însă la Federaţia Coastei de Fildeş acesta apare că ar avea 29 de ani!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!