Life

Cine este Zsolt Kerekes, colegul lui Ruby de la Dancing on ice: Vis în doi. Este campion la patinaj artistic

Zsolt Kerekes este partenerul lui Ruxy la show-ul „Dancing on ice: Vis în doi”, de la Antena 1, dar cine este în realitate patinatorul care concurează cu artista?
14.03.2022 | 17:42
Cine este Zsolt Kerekes colegul lui Ruby de la Dancing on ice Vis in doi Este campion la patinaj artistic
Cine este colegul lui Ruby de la Dancing on ice: Vis în doi. Zsolt Kerekes este patinator profesionist. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Zsolt Kerekes, colegul lui Ruby de la cea mai nouă emisiune de la Antena 1, este cunoscut în lumea patinajului profesionist, sport pe care l-a practic până în anul 1995 când a decis să se axeze pe cariera de antrenor.

Cine este colegul lui Ruby de la Dancing on ice: Vis în doi. Zsolt Kerekes este patinator profesionist

Colegul lui Ruby de la Dancing on ice: Vis în doi este din Miercurea Ciuc. Sportivul de origine maghiară este campion la patinaj artistic, pasiune pe care a descoperit-o pe când avea doar 5 ani. A fost antrenat prima oară de Mária Bogyó-Löffler, în perioada 1977 – 1984.

ADVERTISEMENT

Ulterior, antrenor i-a devenit Cornel Munteanu, care i-a fost alături până în anul 1992. Apoi, sportivul a fost antrenat de Czakos timp de un an, în intervalul 1993–1994. Zsolt Kerekes are în palmares foarte multe premii și medalii. În plus, a fost declarat campion la Memorialul Ondrej Nepela în 1994.

Sportivul în vârstă de 49 de ani a jucat în numeroase spectacole pe gheață de-a lungul anilor. În momentul de față dansează pentru a îndeplini visul unei colege de breaslă, care are sub îndrumarea sa mai mulți copii.

ADVERTISEMENT

Zsolt Kerekes, medaliat la numeroase concursuri internaționale

De asemenea, Zsolt Kerekes a fost medaliat cu argint de două ori la Karl Schäfer și a fost desemnat campion național tot de două ori. S-a retras după Campionatele Mondiale de la Birmingham, Anglia, unde s-a clasat pe locul 9 la scurtă și pe locul 11 ​​la liber. A terminat pe locul 10 la general.

După ce s-a retras din competiție a ales să antreneze tineri care apoi au ocupat locuri importante la concursurile internaționale. Acum patinatorul face echipă cu Ruby în cadrul emisiunii „Dancing on Ice – Vis in doi”.

ADVERTISEMENT

Show-ul a avut premiera pe micile ecrane în urmă cu aproximativ două săptămâni, pe data de 5 martie 2022. Printre concurenți se mai numără Sore, Carmen Grebenișan, Oase, Cosmin Natanticu, Iulia Albu și Cătălin Cazacu.