Life

Zvonuri de divorț în Familia Regală. Ce se întâmplă cu Prințesa Charlene şi Albert de Monaco

Predomină zvonurile de divorț în Familia Regală. Gurile rele spun că Prințesa Charlene şi Albert de Monaco se pregătesc de separare.
24.03.2023 | 22:25
Zvonuri de divort in Familia Regala Ce se intampla cu Printesa Charlene si Albert de Monaco
Ce se întâmplă cu Prințesa Charlene şi Albert de Monaco. Sursă foto: People.com
ADVERTISEMENT

Circulă zvonuri de divorț în Familia Regală. S-ar părea că Prințesa Charlene şi Albert de Monaco ar fi din nou în pragul separării. De unde a apărut o astfel e informație și ce alte probleme au întâmpinat până acum cei doi membri ai Familiei Regale?

Noi zvonuri de divorț în Familia Regală

Prințesa Charlene şi Albert de Monaco s-au căsătorit în vara anului 2011. La acel moment, prințul a cerut-o în căsătorie pe aceasta într-un mod inedit și cu un inel pe măsură. Vorbim despre un diamant tăiat manual, flancat de diamante mai mici. Acestea au fost concepute de bijutierul italian Repossi din Paris.

ADVERTISEMENT

Și multă vreme s-a vorbit despre acel inel inestimabil. De asemenea, în timpul slujbei, cei doi au ajuns să schimbe inele din aur alb de nu mai puțin de 18 carate de la Cartier. S-a părea însă că povestea lor de dragoste nu avea să dureze chiar atât de mult.

Recent, Prințesa Charlene a fost văzută fără verighetă la mână. De asemenea, apropiați ai cuplului au povestit presei că cei doi de abia se privesc reciproc în public. Mai mult de atât, când vine vorba de evenimente oficiale, ambii parteneri aleg să se afișeze mai degrabă separat.

ADVERTISEMENT

În ciuda zvonurilor apărute și a acțiunilor celor doi însă, Palatul Regal neagă că ar fi vorba despre un divorț. Mai exact, un purtător de cuvânt a infirmat oficial zvonurile referitoare la separarea celor doi. De asemenea, el a mai adăugat și că informațiile sunt nefondate.

”Aș dori să infirm oficial zvonurile rău intenționate comercializate de revista franceză Royauté. Vă rugăm să ignorați acest articol care este total nefondat.”, a fost reacția unui purtător de cuvânt de la Palatul Regal.

ADVERTISEMENT

Charlene, numită ”Mireasa fugară”

Nu ar fi însă prima oară când se vorbește despre un divorț între cei doi. În ciuda căsătoriei grandioase și a bijuteriilor inestimabile, au existat mai multe informații referitoare la separarea celor doi. Iar asta încă dinainte ca nunta să aibă loc.

Mai exact, a fost un moment în care Charlene a ajuns să fie numită ”Mireasa fugară” de presa franceză. Aceasta ar fi încercat să fugă înainte de nuntă. Însă la fel ca și acum, toate aceste informații au fost respinse de purtătorii de cuvânt, conform Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat că în cazul în care se va concretiza într-adevăr un divorț, nimeni nu ar avea de pierdut. Sau cel puțin nu din punct de vedere financiar. Fosta înotătoare nu va rămâne cu siguranță fără bani, iar asta este valabil fie că a existat sau nu un contract prenupțial. O controversă însă ar putea fi custodia celor doi copii, gemenii Jacques şi Gabriella, dacă ambii soți și-ar dori să locuiască cu ei.

ADVERTISEMENT
Tags: