Fotbal intern

Adrian Mutu, planuri de NUNTĂ la ÎNCHISOARE! Şi-a vizitat SOCRUL

Cel mai mediatizat nou cuplu din lumea mondenă a Capitalei este gata pentru planuri cît se poate de serioase. Chiar dacă sînt împreună de doar cîteva luni, Adrian Mutu şi Sandra Bachici au...
27.04.2015 | 12:31

Cel mai mediatizat nou cuplu din lumea mondenă a Capitalei este gata pentru planuri cît se poate de serioase. Chiar dacă sînt împreună de doar cîteva luni, Adrian Mutu şi Sandra Bachici au început deja planuri de căsnicie. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO 

Ca să-i dovedească frumoasei brunete că planurile sale sînt cît se poate de serioase, “Briliantul” a insistat să-şi cunoască şi viitori socri, chiar dacă nu a fost atît de simplu pe cît ar părea. Pentru a-l cunoaşte pe tatăl Sandrei, Mutu a fost nevoit să meargă la închisoare.

ADVERTISEMENT

UN FOTBALIST, UN ARBITRU ŞI UN FOST LUPTĂTOR K1, ANCHETAŢI ÎNTR-UN DOSAR DE INFRACŢIUNI ECONOMICE

Miodrag Bachici, de la traficant de droguri la gunoier

Povestea lui Miodrag Bachici pare desprinsă din filme. La începutul anilor 2000, viitorul socru al lui Mutu era un personaj important în lumea interlopă din Timişoara. Timp de 12 ani, acesta a făcut parte dintr-o amplă reţea de trafic de droguri. În iunie 2002 a fost foarte aproape de a fi arestat, dar a scăpat în ultima clipă. A încercat apoi să-şi ascundă identitatea şi a încercat să treacă la un stil de viaţă care să se încadreze în limitele legii.

DANI OTIL, ACCIDENT TERIBIL DE MASINA!!! AVEA 150 KM LA ORA!!! VEZI VIDEO CU MOMENTUL IMPACTULUI

Nu i-a fost, însă, deloc uşor să se  adapteze. A fost o perioadă gunoier, după care a început să fure din magazine pentru a putea să-şi asigure traiul. Din acest motiv a fost reţinut de poliţişti anul trecut, iar aceştia au aflat ulterior că au de-a face cu un fost “greu” în lumea traficanţilor de droguri: Mile Sîrbu’, aşa cum era poreclit Miodrag Bachici. A urmat o condamnare pe măsură. Fără să ţină cont de imaginea viitorului socru, Adi Mutu a mers la închisoarea în care îşi ispăşeşte pedeapsa tatăl Sandrei şi i-a cerut mîna fetei sale. Emoţionat de gestul “Briliantului”, Miodrag Bachici şi-a dat imediat binecuvîntarea pentru nuntă.

Sandra l-a părăsit pe Sepsi pentru Mutu

Nu este pentru prima dată cînd Sandra Bachici este aproape de căsătoria cu un fotbalist. A avut o relaţie de aproximativ patru ani cu Laszlo Sepsi, pe care l-a părăsit pentru a se combina cu Mutu. A fost un adevărat şoc pentru fotbalistul lui ASA Tîrgu Mureş, care i-a făcut toate poftele Sandrei, alături de care a mers în mai multe vacanţe exotice şi i-a făcut diverse cadouri foarte costisitoare. Întreaga poveste a fost publicată în exclusivitate de FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

VEZI CUM A ÎNCEPUT POVESTEA DE DRAGOSTE DINTRE MUTU ŞI SANDRA, DEŞI BRUNETA ERA COMBINATĂ CU SEPSI

Sandra e fost iepuraş Playboy

Sandra Bachici este un fost iepuraş Playboy şi miss România Fashion TV , iar povestea de dragoste dintre ea şi Laszlo Sepsi a avut un final foarte urît Relaţia dintre cei doi părea că merge perfect, pînă cînd fotbalistul a fost atenţionat de apariţia iubitei sale în presa mondenă. Sepsi s-a uitat la poze şi şi-a dat seama imediat că bruneta care apărea cu un zîmbet larg în compania lui Adi Mutu este nimeni alta decît Sandra, iubita sa. A urmat un Valentine’s Day plin de scandal pentru Laszlo şi Sandra, iar bruneta şi-a oficializat apoi relaţia cu Adi Mutu, cel care ar urma să o ia de nevastă.

TRANZACŢIA DECENIULUI: PRO TV A FOST VÎNDUT!

SCANDAL URIAŞ LA PRO TV! S-a văzut la TV!

MIHAELA RĂDULESCU, DATĂ AFARĂ DE LA ROM NII AU TALENT?! Cine a făcut anunţul!