News

ATENŢIE! Berea REDUCE accidentele vasculare. ŞI NU NUMAI!

V-aţi gândit vreodată atunci când o consumaţi că berea conţine mai mult de 1.000 de vitamine, e bogată în fier şi în zinc, dar şi în substanţe care hrănesc ţesutul muscular şi nervos?...
25.08.2015 | 18:56
ATENTIE Berea REDUCE accidentele vasculare SI NU NUMAI

V-aţi gândit vreodată atunci când o consumaţi că berea conţine mai mult de 1.000 de vitamine, e bogată în fier şi în zinc, dar şi în substanţe care hrănesc ţesutul muscular şi nervos? Licoarea din hamei poate face adevărate minuni cu sănătatea dumneavoastră!

Ţine departe cancerul de prostată şi de colon

Cercetările au arătat faptul că un pahar cu bere consumat de femei şi două pahare băute de bărbaţi reduc şansele apariţiei accidentului vascular şi a bolilor coronariene. Acelaşi consum moderat de bere ţine departe cancerul de prostată sau de colon, încetineşte procesul de îmbătrânire şi relaxează organismul după o zi de muncă. Reumatismul nu vă dă pace? Berea vă vine urgent în ajutor. Se amestecă 100 ml bere cu 50 g rădăcină de hrean bine mărunţit şi 50 ml spirt alb şi se lasă la macerat trei zile. Se încălzeşte un prosop, se îmbibă în acest preparat şi se înfăşoară locul dureros. Se lasă să acţioneze 20 de minute. Un alt remediu la fel de util pentru durerile de reumatism este amestecul de bere neagră şi de gălbenele: 80 g flori de gălbenele se introduc într-o sticlă peste care se toarnă 1/2 l bere neagră, apoi se lasă la macerat o săptămână. Se fricţionează zonele bolnave în fiecare seară, timp de trei săptămâni.

Caz INCREDIBIL! Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu!!! Galerie FOTO! Pentru asta a fost acuzată de ABUZ sexual

Învinge osteoporoza

Persoanele care suferă de poliartrită pot apela la următorul tratament, simplu, dar cu efect maxim. Se amestecă 1/2 l bere cu 100 g miere de tei, iar acest amestec se pune pe baie de aburi şi se lasă până la punctul de fierbere. Se consumă o lingură seara, timp de două luni. La rândul ei, berea combinată cu lămâie este foarte bună atât pentru poliartrită, cât şi pentru artrită. Mod de preparare: se amestecă un litru de bere cu o jumătate de litru de spirt şi cu patru lămâi (atât sucul, cât şi coaja se dau prin maşina de tocat). Se toarnă compoziţia într-o sticlă cu dop ermetic şi se lasă la macerat o săptămână. În fiecare seară, înainte de culcare, se fricţionează locurile dureroase. Tratamentul durează şase săptămâni. În cazul durerilor puternice, se apelează la un tratament cu bere şi cu păpădie: 100 g rădăcină şi frunze de păpădie se toacă foarte fin şi se amestecă bine cu 250 ml bere, apoi se lasă la macerat într-un loc răcoros timp de zece zile. Se masează locurile afectate în caz de nevoie şi noaptea.

Ultima oră! LOVITURĂ pentru toţi ROM NII CARE AU FACEBOOK! DECIZIA lui Klaus IOHANNIS e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat! 

Genial pentru firele despicate

Specialiştii spun că un tratament pentru păr pe bază de bere este genial, mai ales dacă părul este deteriorat, uscat, fără volum şi lipsit de strălucire. O variantă ar fi clătirea părului după şamponare cu 500 ml bere bogată în drojdie. După 20 de minute, podoaba capilară se clăteşte cu apă. Mirosul dispare imediat după uscarea părului. Al doilea tratament constă în clătirea părului cu o cană cu bere caldă imediat după spălare. Se lasă să acţioneze cinci minute, apoi se clăteşte părul din nou cu apă călduţă. O excelentă mască pentru păr se obţine dintr-un amestec de 50 ml bere cu două gălbenuşuri. Compoziţia se aplică după ce părul a fost spălat, se lasă 30 de minute, apoi se spală din nou cu şampon şi se clăteşte foarte bine cu apă. Pentru a scăpa de vârfurile despicate, se recomandă clătirea părului cu bere neagră. Un excelent balsam pentru păr se obţine din amestecul unei căni cu bere caldă cu o lingură cu ulei de măsline. Se aplică pe părul proaspăt spălat, apoi se clăteşte cu apă călduţă. Cu toate că sună ciudat, o baie cu bere regenerează şi catifelează pielea, ajutând chiar la detoxifiere.

Lovitură pentru studenţii români! Decizie fără precedent! E OFICIAL! Tinerii sînt în lacrimi…

Combate starea de greaţă

Slab alcoolizată, berea de ghimbir este de un real folos femeilor însărcinate, pentru ameliorarea senzaţiei de greaţă sau a răului de dimineaţă, fără efecte secundare. Modul de preparare este următorul: se umple un borcan cu 2 l apă, se adaugă 100 g zahăr, 4 g drojdie proaspătă şi sucul unei jumătăţi de lămâi, 50 g rădăcină de ghimbir rasă pe răzătoare şi coajă de lămâie. Se lasă la fermentat 36 de ore, iar la final se strecoară preparatul printr-un tifon. Se depozitează la frigider. Se poate consuma simplă sau adăugându-se puţină mentă, pentru mai multă aromă.

Pont! Berea reduce riscul apariţiei bolii Alzheimer, iar dacă este consumată caldă, întăreşte sistemul imunitar.

Face să dispară acneea

Berea este un ajutor preţios şi pentru persoanele care suferă de acnee sau de cuperoză. În acest caz, se clăteşte faţa cu bere (după ce, în prealabil, a fost bine curăţată). Punctele negre şi coşurile vor dispărea ca prin minune. Amestecate cu puţin demachiant, seminţele de hamei, măcinate fin, se folosesc pe post de peeling, pentru a elimina celulele moarte. O mască excelentă se realizează prin amestecul unei linguri cu bere cu o lingură cu iaurt, un albuş, o lingură cu ulei de măsline, o linguriţă cu zeamă de lămâie şi zece picături de ulei de migdale. Pasta se lasă să acţioneze 15 minute, apoi se clăteşte cu apă călduţă. Efectul este garantat.

• Berea fără alcool stimulează lactaţia
• Berea cu alcool poate duce la avort spontan

Sursă: www.taifasuri.ro