News

Cum arată acum Eugenia Şerban, frumoasa Renata din “INIMĂ DE ŢIGAN!”. A fost lovită de o boală cruntă! GALERIE FOTO!

Eugenia Şerban, actriţa care a interpretat rolul frumoasei Renata din "Inimă de ţigan", a trecut prin momente dificile în ultima perioadă....
30.08.2016 | 09:53

Eugenia Şerban, actriţa care a interpretat rolul frumoasei Renata din “Inimă de ţigan”, a trecut prin momente dificile în ultima perioadă.

Click în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

În urmă cu câţiva ani, actriţa a renunţat la silicoane şi a trecut printr-un coşmar şi risca să îşi piardă viaţa dacă nu alegea extriparea ambilor sîni. Suferinţa prin care a trecut Eugenia Şerban şi-au pus amprenta pe coprul actriţei şi era de nerecunoscut.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU SUPERBA EUGENIA ŞERBAN!

După scurt timp de la operaţie, “Renata” din telenovela româneacă “Inimă de ţigan”, şi-a revenit complet. A reuşit să scape de cearcăne, a săbit nu mai puţin de 11 kilograme şi a început să ducă o viaţă sănătoasă.

Cum au început problemele de sănătate

Actriţa Eugenia Şerban şi-a pus silicoane cînd avea 29 de ani şi a decis să le scoată cîţiva ani mai tîrziu. După operaţia de înlăturare a implanturilor, sînii Eugeniei au început să se necrozeze. Din această cauză, actriţa a fost nevoită să apeleze la o operaţie tipică cancerului la sîn, de extirpare a ţesutului afectat.