News

Cum arată cel mai scund om din lume lîngă Ciuhulescu

Chandra este cel mai mic om din lume. In 2012 a intrat in Cartea Recordurilor, dupa ce un nepot l-a scos in lume si l-a facut celebru. Barbatul care vine din Nepal are 75 de ani, cantareste 14 kg si...
26.01.2015 | 19:19
Cum arata cel mai scund om din lume linga Ciuhulescu

Chandra este cel mai mic om din lume. In 2012 a intrat in Cartea Recordurilor, dupa ce un nepot l-a scos in lume si l-a facut celebru. Barbatul care vine din Nepal are 75 de ani, cantareste 14 kg si inaltimea sa este aproape de cea a unui nou-nascut.

1

Chandra Bahadur Dangi este numele complet al celui mai scund om din lume. Nepalezul masoara doar 54.6 cm si a avut parte de foarte multe greutati de-a lungul timpului, din cauza nanismului de care sufera. Traieste intr-o casa saracacioasa, fara geamuri si fara curent electric. Alaturi de el sunt cei 13 membri ai familiei, majoritatea fermieri. Chandra a abandonat scoala cand avea 12 ani si s-a ingrijit de fratii si surorile sale.

2

Cand avea 19 ani a primit propunerea de a se casatori cu o fata din sat, insa a refuzat de teama ca viitorii sai copii vor mosteni aceasta afectiune. In 2003, un unchi de-al sau l-a scos in lume si l-a luat la o multime de prezentari, unde i-a uimit pe toti cu statura sa.

3

Barbatul a venit in platoul emisiunii la Maruta, dar inainte de asta a fost examinat de mai multi medici. “Organele sale sunt mici in comparatie cu cele ale unui adult”, a spus doctorul care l-a examinat.

Intalnire de gradul III

Roxana Ciuhulescu, una dintre cele mai inalte femei din Romania, l-a cunoscut pe Chandra si au facut o poza care face cat 1000 de cuvinte.

4

“Te rog sa fii atent unde te uiti, caci azi sunt imbracata in fusta scurta. Eu am 1.92 cm, dar am si tocuri si probabil am acum aproape 2 metri. Eu am avut la nastere 57 de cm”, a spus Roxana Ciuhulescu.

sursa: cancan.ro