News

Mai ţii minte pozele astea? Fotografii INCENDIARE cu fiica lui Gigi Becali! S-a dezbrăcat de haine şi de inhibiţii!

Alexandra, fata mijlocie a lui Gigi Becali, profită de vară şi soare la maximum! S-a dezbrăcat de inhibiţii şi la propriu şi la figurat şi şi-a expus corpul armonios pe plaja Mării Negre,...
28.03.2015 | 15:30

Alexandra, fata mijlocie a lui Gigi Becali, profită de vară şi soare la maximum! S-a dezbrăcat de inhibiţii şi la propriu şi la figurat şi şi-a expus corpul armonios pe plaja Mării Negre, alături de câteva rude şi o gaşcă de prieteni.

În timp ce tatăl ei este după gratii, Alexandra, fata mijlocie a lui Gigi Becali, îşi face de cap pe litoral, alături de prieteni şi câteva rude. Nu este nimic rău în asta, că doar suntem în plin sezon estival, iar temperaturile ridicate nu prea te lasă să stai în casă, dar, oare, ce va spune Gigi când va vedea imaginile cu fata lui în costum de baie, încunjurată de zeci de băieţi?

Alexandra Becali

Dacă ar fi să ţinem cont de stricteţea cu care au fost crescute cele trei fete ale lui şi cum au fost atent supravegheate, îndeosebi cele mari, Alexandra şi Teodora, ne face să credem că nu va fi foarte încântat când îşi va vedea odrasla mai mult dezbrăcată, decât îmbrăcată. Chiar dacă este în puşcarie, Gigi Becali îşi controlează îndeaproape familia şi este la curent cu tot ce se întâmplă în casa lui.

Alexandra Becali 1

Soţia, mama, dar mai ales fetele sunt supravegheate şi însoţite de angajaţii lui chiar şi la şcoală. În acest caz, ne întrebăm, oare şi la mare sunt escortate, sau a făcut o excepţie?

Sursă: www.spynews.ro