News

FOTO HOT / Anda Adam, aşa cum nu ai mai văzut-o

Anda Adam a devenit cunoscută în perioada anilor '90, când intrase în industria muzicală, prin colaborarea ei cu formaţia R.A.C.L.A. Pe atunci, cântăreaţa avea un cu totul alt look faţă de...
03.09.2014 | 08:43
FOTO HOT  Anda Adam asa cum nu ai mai vazuto

Anda Adam a devenit cunoscută în perioada anilor ’90, când intrase în industria muzicală, prin colaborarea ei cu formaţia R.A.C.L.A. Pe atunci, cântăreaţa avea un cu totul alt look faţă de cel din prezent.

Acum arată ca o divă, însă pe atunci, Anda Adam era o brunetă “de cartier”, iar imaginea prin care se promova era aceea de fată independentă, care ştie să se distreze şi care obţine întotdeauna ce vrea.

Anii au trecut, iar unele aspecte s-au schimbat şi în cazul Andei Adam. Cea mai importată schimbarea a fost culoarea părului, care a devenit blond, dar şi programul de distracţie. Anda Adam a devenit tot mai implicată în proiectele sale, astfel încât, job-ul îi ocupă mare parte din timp.

Recent, ea şi-a surprins prietenii cu o fotografie care aduce aminte de Anda de odinioară. Brunetă şi îmbrăcată excentric, artista zâmbeşte larg şi pare că se distrează de minune în localul în care a fost fotografiată.

Sursa: www.spynews.ro