Fotbal intern

GIGI BECALI. Nu-şi revine după ce a fost TRĂDAT de Teodora!

GIGI BECALI. Relaţia dintre patronul Stelei şi Teodora, fiica lui cea mare, a trecut, în toamna trecută, printr-un moment de cumpănă. Mai exact, Gigi Becali a fost total nemulţumit de...
01.02.2015 | 14:28

GIGI BECALI. Relaţia dintre patronul Stelei şi Teodora, fiica lui cea mare, a trecut, în toamna trecută, printr-un moment de cumpănă. Mai exact, Gigi Becali a fost total nemulţumit de facultatea aleasă de fata sa după ce a luat Bacalaureatul. Teodora a ales să meargă la ASE, în condiţiile în care Gigi îşi dorea ca fiica sa să urmeze cursurile Facutăţii de Drept din Bucureşti. “Discuţiile au început din momentul în care s-a terminat BAC-ul, însă Becali a tot sperat că o să reuşească să o determine pe Teodora să se ducă la Drept. A încercat să o convingă ba cu un cadou, ba cu un sfat, dar nu a reuşit. Iar asta l-a supărat. Toţi îl ştiu că e o fire mai temperamentală. Dar este alegerea ei şi, chiar dacă este supărat, după un timp o să îi treacă lui Gigi Becali”, precizat sursele FANATIK.RO la momentul respectiv.

ARMA revoluţionară a lui Vladimir PUTIN. Cum arată ROBOTUL Avatar

Despărţire în fotbal. Piţurcă şi partenera nu mai sunt împreună

Superstiţii februarie: Ce trebuie să faci astăzi pentru a-ţi merge bine toată luna

Gigi Becali ar fi vrut ca Teodora să urmeze Facutatea de Drept

GIGI BECALI. Chiar dacă au trecut patru luni, patronul Stelei nu a putut uita că fiica sa l-a trădat. Gigi este, totuşi, mîndru de performanţele Teodorei şi chiar a încurajat-o pe durata sesiunii. “Este, în continuare, supărat pe alegerea fetei sale. Şi-ar fi dorit ca Teodora să urmeze Facultatea de Drept şi nu-şi revine nici acum din şoc. Fata a încercat să-i explice faptul că este alegerea ei, că totul va fi bine, dar degeaba! Chiar şi aşa, Gigi o susţine în continuare şi i-a transmis să înveţe bine şi să-l facă mîndru de ea”, au precizat sursele FANATIK.RO. Teodora a luat Bacalaureatul cu o notă foarte mare, 8.45, şi, la scurt timp, s-a înscris la Academia de Studii Economice, unde a intrat fără probleme.

RTEmagicC_14-Teodora-Becali.jpg

 

Un hoţ a fost salvat de SMURD. Voia să dea o spargere, dar a căzut de la etajul trei

GALERIE FOTO / Noul TREND în modă! ADIO lenjerie INTIMĂ

Scandal într-o şcoală din Botoşani! Elev de clasa a IX-a, sedus de profa de franceză

“Să termini sesiunea cu 10 pe linie!”

GIGI BECALI. Chiar dacă patronul Stelei încă nu a trecut peste supărarea cauzată de alegerea Teodorei, latifundiarul din Pipera i-a trasat fiicei sale o nouă directivă, să termine examenele cu 10 pe linie. “Machedonii ţin enorm la aceste aspecte. Gigi Becali doreşte ca Teodora să fie lăudată de toate rudele, nu concepe ca fata lui cea mare să încheie sesiunea cu altă medie decît cea de 10. I-a transmis chiar că este dispus să accepte şi să îmbrăţişeze alegerea ei dacă termină cu această medie. Are emoţii mari, mereu o întreabă pe Teodora dacă este pregătită”, au precizat apropiaţii patronului stelist pentru FANATIK.RO.

Lovitură cruntă pentru Mihai Gâdea şi Antena 3 !

A MURIT inventatorul pilulei contraceptive!

Care sunt ZODIILE care se gândesc non-stop numai la SEX

Tags: