News

„Mama dragonilor” din Game of Thrones a avut nevoie de alcool pentru a se dezbrăca la filmări

Emilia Clarke, interpreta personajului Daenerys Targaryen (Mama dragonilor) din Game of Thrones, şi-a făcut curaj să se dezbrace la filmări cu ajutorul… alcoolului....
31.05.2016 | 00:00
Mama dragonilor din Game of Thrones a avut nevoie de alcool pentru a se dezbraca la filmari
ADVERTISEMENT

Emilia Clarke, interpreta personajului Daenerys Targaryen (Mama dragonilor) din Game of Thrones, şi-a făcut curaj să se dezbrace la filmări cu ajutorul… alcoolului.

Ultima scenă în care s-a dezbrăcat, în Game of Thones, nu a fost deloc simplă pentru actriţa Emilia Clarke. Aceasta rămâne în sânii goi, după ce personajul ei – Mama Dragonilor – preia comanda tribului Dothraki şi reuşeşte să scape de cei care o ţineau captivă.

ADVERTISEMENT

Pentru a apărea goală în respectiva scenă, Emilia Clarke şi-a făcut curaj cu ajutorul alcoolului. „Am avut nevoie doar de nişte votcă şi o lumină potrivită şi m-am simţit pregătită. Nu este o scenă sexy, ea (n.r Mama dragonilor) este goală pentru că tocmai şi-a distrus duşmanii„, a declarat actriţa, pentru tabloidul The Sun.

Emilia Clarke a mai apărut dezbrăcată în câteva scene din Game of Thrones şi, cel mai probabil, va continua să mai filmeze goală deoarece, după cum a declarat chiar ea, nu vrea să fie înlocuită de o dublură.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.libertatea.ro