Fotbal intern

Ce ŢEAPĂ! Alexe l-a păcălit pe Matei CU O MAŞINĂ!

Cosmin Matei a oferit o pasă de gol cu Oţelul, în prima etapă a Ligii 1, după ce a intrat pe teren. Decarul lui Dinamo continuă să traverseze o perioadă delicată, generată de mai mulţi...
30.07.2014 | 00:17
Ce TEAPA Alexe la pacalit pe Matei CU O MASINA

Cosmin Matei a oferit o pasă de gol cu Oţelul, în prima etapă a Ligii 1, după ce a intrat pe teren. Decarul lui Dinamo continuă să traverseze o perioadă delicată, generată de mai mulţi factori, care i-au provocat pierderea locului de titular în garnitura gîndită de Flavius Stoican.

FANATIK.RO v-a prezentat în exclusivitate faptul că problemele medicale ale lui Matei sînt mai mult de formă, iar adevăratul motiv pentru care acesta nu mai prinde primul unsprezece este acela că se “dă lovit”. Faptul că şefii nu i-au permis să plece momentan nici la Dinamo Zagreb, nici la Bursaspor, echipe care şi l-au dorit, dar şi cel că Stoican nu i-a dat lui banderola după plecarea de la echipă a lui Laurenţiu Rus, l-au determinat pe mijlocaş să se antreneze fără tragere de inimă. FANATIK.RO a aflat însă şi un motiv personal care îl macină pe Cosmin Matei şi îi scade şi mai mult randamentul.

Gaură de 5.000 de euro pentru Matei!

Apropiaţi ai dinamovistului au dezvăluit pentru FANATIK.RO că decarul “cîinilor” a achiziţionat un automobil chiar de la coechipierul său Marius Alexe, în primăvară, dar de care s-a plictisit rapid şi pe care l-a scos în scurt timp la vînzare. Plătise aproape 20.000 de euro! Din acest motiv, Matei a dus maşina la un expert pentru a o evalua, la cererea unor potenţiali clienţi. “Este un automobil bun, nu are probleme, însă mai mult de 15.000 de euro nu valorează la ora actuală!”, a fost verdictul acestuia care a picat ca un fulger pentru jucător. Totul din cauza faptului că, deşi în momentul achiziţiei maşina nu era nouă, el a achitat în schimbul ei în jur de 20.000 de euro! Astfel, gaura cu care Matei va rămîne poate trece şi de 5.000 de euro, sumă importantă în condiţiile actuale, avînd în vedere întîrzierile salariale de la Dinamo. 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!