News

Nepotul lui Gigi, la un pas să fie renegat!

Mariajul dintre Hristu şi Oana Chiacu se apropie de final, după doar trei ani. Ea trăieşte de aproape un an la Londra, iar el, rămas singur în ţară, pare să nu fi pierdut vremea deloc. Pentru...
18.04.2014 | 08:18
Dinu Todoran,Hristu Chiacu,Ersin Mehmedovic,George Blay.

Mariajul dintre Hristu şi Oana Chiacu se apropie de final, după doar trei ani. Ea trăieşte de aproape un an la Londra, iar el, rămas singur în ţară, pare să nu fi pierdut vremea deloc. Pentru că, spun apropiaţii, de luni bune, ar avea o relaţie cu o altă femeie!

În urmă cu trei ani, Oana şi Hristu îşi jurau credinţă veşnică şi petreceau trei zile şi trei nopţi după o nuntă ca în poveşti. Amîndoi aromâni, cei doi au început să formeze un cuplu imediat după majoratul Oanei şi, potrivit tradiţiei lor, dacă ai luat-o de la părinţi fată cuminte, o ţii de tot. Nu mai există cale de întoarcere. Ce-i drept, pe atunci, nimeni nu se gîndea că vor ajunge aici, cu siguranţă nici ei, pentru că s-au iubit, s-au căsătorit din dragoste şi-şi doreau copii mulţi, minim trei. Numai că, timpul le-a dat planurile peste cap, apoi distanţa şi, în cele din urmă, inevitabilul s-a produs. Rămas singur în ţară, după ce Oana s-a mutat la Londra, fotbalistul de la Săgeata Năvodari şi-ar fi găsit  alinarea în braţele altei femei.

„De aproape un an, Hristu şi Oana, practic, nu mai au o relaţie de familie. Sînt separaţi, iar el trăieşte cu o altă femeie. Nu ştiu dacă soţia lui a aflat asta de mult, sau abia acum, astea sunt detalii din intimitatea lor, dar cu siguranţă zvonurile au ajuns şi la urechile ei şi s-a ajuns inevitabil la divorţ”, ne-a declarat o persoană apropiată cuplului.

oana-babagianu

Problema n-ar fi, neapărat, divorţul, pentru că, n-ar fi nici primii şi nici ultimii care ar ajunge să-şi despartă drumurile, mai ales că trăim într-un secol al divorţurilor. Problema este că, în lumea machidonilor nu prea există varianta aceasta, mai ales cînd, la mijloc sunt şi alte aspecte, care trebuie respectate.

“Oana a fost virgină, Hristu a fost primul bărbat din viaţa ei, pentru că a luat-o de la optisprezece ani. Amîndoi au familii cu poziţie şi putere şi se ţine foarte mult cont de orgolii, avere şi multe alte lucruri. Nu ştiu cum va ieşi el basma curată din treaba asta”, a mai declarat sursa noastră.

Toate acestea par a fi coordonatele unui scandal care mocneşte în sînul familiei Becali. Credincios şi devotat soţiei lui, unchiul Gigi nu ar putea fi niciodată de acord cu comportamentul lui Hristu, care nu-i poate provoca decît ruşine.

SURSA: spynews.ro