News

S-a aflat unde este ascunsă Elodia! Se reiau căutarile!

Un apropiat al lui Cristian Cioacă aruncă bomba! Omul susţine că ştie ce s-a întâmplat cu Elodia Ghinescu, avocata din Braşov dispărută acum mai bine de şapte ani. Soţul ei, poliţistul...
26.01.2015 | 17:14
Sa aflat unde este ascunsa Elodia Se reiau cautarile

Un apropiat al lui Cristian Cioacă aruncă bomba! Omul susţine că ştie ce s-a întâmplat cu Elodia Ghinescu, avocata din Braşov dispărută acum mai bine de şapte ani. Soţul ei, poliţistul Cristian Cioacă, condamnat pentru uciderea femeii, ar fi aruncat trupul acesteia în Marea Neagră.

Cel care vine acum cu această nouă ipoteză de-a dreptul uluitoare spune că a indicat deja poliţiştilor să caute cadavrul Elodiei în Marea Neagră. Potrivit acestuia, poliţistul mergea foarte des la pescuit pe litoral, astfel că nu exclude posibilitatea ca acesta să fi dus trupul neînsufleţit la malul mării. Astfel, el ar fi aruncat şi cadavrul Elodiei în Marea Neagră, pe care l-ar fi legat cu plumb pentru a nu ieşi la suprafaţă. Ipoteza omului pare totuşi puţin departe de realitate, având în vedere faptul că, imediat după ce procurorii au demarat ancheta, s-a stabilit traseul urmat de Cristian Cioacă în noaptea în care se presupune că ar fi ucis-o pe Elodia. Dacă e vorba de altă zi în care s-a comis omorul, atunci variant amicului fostului poliţist ar putea sta în picioare.
Poliţiştii ar putea relua căutările dacă declaraţiile pe care le-a făcut prietenul lui Cioacă se dovedesc credibile. Demersurile de a găsi cadavrul Elodiei au fost sistate în 2013, odată cu trimiterea în judecată a poliţistului. Autorităţile au căutat-o pe Elodia Ghinescu mai bine de 5 ani în judeţul Braşov, prin păduri, rape şi tot felul de locuri dosnice, dar şi la abatoare şi chiar în Lacul de acumulare de la Vidraru. Cristian Cioacă, închis la Penitenciarul Colibaşi, a fost condamnat definitiv la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale.

sursa: libertatea.ro