Simona Halep

FOTO. Simona Halep, la mare! Ce poze şi-a făcut românca pe plajă

După ce a fost eliminată de britanica Johanna Konta în sferturile de finală ale Grand Slam-ului de la Wimbledon, Simona Halep a decis să nu participe la WTA BRD Bucureşti Open, deşi un succes...
23.07.2017 | 14:28
FOTO Simona Halep la mare Ce poze sia facut romanca pe plaja

După ce a fost eliminată de britanica Johanna Konta în sferturile de finală ale Grand Slam-ului de la Wimbledon, Simona Halep a decis să nu participe la WTA BRD Bucureşti Open, deşi un succes în acest turneu i-ar fi adus poziţia numărul 1 în lume. Halep a invocat anumite probleme de sănătate, minore însă şi preferă să atace locul de lider WTA odată cu participarea la sezonul de hard din Statele Unite, pe care îl va începe cu participarea în premieră la Washington, unde a acceptat un wild-card.

Simona a ales să descarce stressul acumulat în tensiunea meciurilor de la Wimbledon retrăgându-se acasă, la Constanţa. A venit o zi şi la Bucureşti, la turneul feminin, dar a preferat soarele de acasă al litoralului. Halep spune că întotdeauna după o competiţie grea îi face foarte mult bine să vină acasă, la Constanţa, ea fiind o familistă convinsă şi care de fiecare dată când a avut timp liber a preferat să-l petreacă alături de cei dragi.

Simona Halep la mare. Imaginile în galeria foto 

Simona Halep la mare. Fiind un copil al litoralului, care evident iubeşte mult marea, Simonei îi place să prindă răsăritul de soare pe plajă. Aşa s-a întâmplat şi duminică dimineaţă, când şi-a făcut un selfie alături de una dintre prietenele sale, actriţa Irina Antonie. Cu câteva ore mai devreme Halep şi Irina fuseseră la concertul trupei Şuie Paparude, unde s-au distrat de minune timp de două ore.

Pentru Halep începe partea cea mai grea a acestui sezon, odată cu debutul în turneele pe suprafaţă rapidă, după ce a fost finalistă la Roland Garros, pe zgură şi sfertfinalistă pe iarbă, la Wimbledon. Punctul culminant va fi spre sfârşitul lunii august participarea la ultimul Grand Slam al anului, Internaţionalele SUA, acolo unde cea mai bună performanţă a avut-o în 2015, când a pierdut în semifinală, în faţa italiancei Flavia Pennetta.